xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 doğan abi uçurtu zate charı :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 doan abi başlı başına bir idol zaten :) saygılar abi ..[signature][hline]Nonick : selam abi lvl kaç senin ? AltaTurk : 65 Nonick : abi lvl 35 de nerede kasıyordun sen ? (yorum yok :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 maudahsudhasde :D Prisoner diyorum ben gene :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 doan abi burayı görürse bize savasta notice ile küfür eder konuyu kapatalım :) en iyisi merlin1stt arkadaşlar oda doan abi. saygılar abi ... :=)[signature][hline]Nonick : selam abi lvl kaç senin ? AltaTurk : 65 Nonick : abi lvl 35 de nerede kasıyordun sen ? (yorum yok :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PoSuMm Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 soulslayer nycrıs cs sı olan butun prıestler :D magelerde fonksıyon yoq town basan baba olur :D Soulslayer shellı halıme 1000 vuruyor nycrıs spıke ıle warrıor shellı halıne 2000 vuruyor bence bunlar :)) ben warrıorum cslılerı kemekte zorlanıyorum onun ıcın en ıyı prıest cslıler magelerın alayını alıyorum 1 mageye 1500 merlıne 900 cakıyorum fark etmıyor ama kacıyorlar merlını kızdırdım bana asıt attı :P yanı mageler fonksıyonsuz[signature][hline]------------ Name : ::PoSuM:: Clan : ------- lvl : 63 yolda server : Ares nps :25kx Posum oldüüü :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 F9DeViL pfil Gambit coltang[signature][hline]S: Ares C: Ins0mnia L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar