nocom Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bu arada dikkat ettiniz mi asaslarda herkes boberti yazmış. şimdi neden kral seçildiği ortada ^^[signature][hline]Nonick : selam abi lvl kaç senin ? AltaTurk : 65 Nonick : abi lvl 35 de nerede kasıyordun sen ? (yorum yok :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vilyim_voles Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 aresin gerçek kralı polifonik_osuruk olmalı tek kelime harika ona tek geçerim ı love you poli xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 asasianlarda aslinda bobertten iisi var aklima gelmemisti adi bobert yaziim dedim :P simdi geldi ama aklima deistiriyorum lafimi asasianlarda FASTHIT bu arada archerlar sanki oyunun bi parcasi deilmis gibi kimse yazmamis bence en ii archerda hic sevmeme ragmen R1ngWraith idi[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Aresteki En sağlam Mage Prisonerdir sonra merlin1stt sonrada hesbolah lvl bakımına göre lvl 65 le prisoner i tek geçerim oyunda ilk örnek aldığım mageydi ..[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 prisoner 68'di oyunu biraktiginda T____T[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Priest : Cooltang Rogue : balduran ( cok eskidir Bazılarınız bilmez ) yada bobert Warior : Commander Mage : Hasbolah : )[signature][hline]Bir Zamanlar Gururlu Bir Rogue Vardı :( [Bu mesaj 4Ever tarafından 29 Aralık 2005 19:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ben np kasarken 65 di :D sonra 68 oLmuş Hesbolah da bi defa ölünce çıkıyordu oyundan ayrı bişiy :O :P[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 prisoner punk_ass_biatchs clanında olması lazım cooltangla beraber :P[signature][hline]Nonick : selam abi lvl kaç senin ? AltaTurk : 65 Nonick : abi lvl 35 de nerede kasıyordun sen ? (yorum yok :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 rankinge bakarken prisoneri baska bi clandan görmüstüm ilk 100ün en alt siralarinda bi clanda...clanda bir sürü 3x 4x lvlli adamlar var :S[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 KO donemi guzeldi :) hey gidi gunler hey :D[signature][hline]Bir Zamanlar Gururlu Bir Rogue Vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: 4Ever, 29 Aralık 2005 19:19 tarihinde demiş ki: KO donemi guzeldi :) hey gidi gunler hey :D K.e Geldi boqu çıktı :p[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 4ever kesinlikle katılıyorum. ko dönemi çok güzel ve çok özeldi. inanırmısın hala Town ile Eternal_Knights ın cazibesi beni büyüler. artık yok öyle clanlar ..[signature][hline]Nonick : selam abi lvl kaç senin ? AltaTurk : 65 Nonick : abi lvl 35 de nerede kasıyordun sen ? (yorum yok :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Bilmezmiyim ben TOWN'day dım : :) Ama EK sonradan Clan Oldu EK KS Yapan bir clandı DTS paso KSyaparlardı :D ozellikle Gavok :D[signature][hline]Bir Zamanlar Gururlu Bir Rogue Vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 gavok clanına demişti ya beni lvl 70 yapın yada Wow a başlıam demişti lvl 70 oldu ama wow a başladı :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeLLyy_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Bobert KlangZor Prisoner CoolTank[signature][hline]Name: :::JawS::: Server : Ares Clan :Owned_By NPS : şuan 20x.xxx ( devamı gelecek ) LVL : 65 % 12 :D Geçici bir süreliğine Yokum ( Banned ) Dip Not : Ölüm Her Aklına Geldiğinde ah edıp wah edip inleme bu halinle tanrıyı inciltmiş olacaksın ecel kapını çaldıgında evi telaşa verme o geldığinde sen coktan gitmiş olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 heh biliyom benden cok kufur yedi o donemde seni banlatıcam dedi :D 1 ay harpy kapatmıstı ben o zmaan 65 olcaktım onun yuzunde apos donmek zorunda kaldım :D[signature][hline]Bir Zamanlar Gururlu Bir Rogue Vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 asasian olarak Lordos başka Nychris bile yalan onun karşısında Bence[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Ya abi Bobo efsane oynar :) Suan bile Chris e kafa tutuo NP de birde Aynı lvl olsalar. Zaten Bobo 3 ay avrupa tatili gittigi zaman chris soz vermisti :D seni NP gecmicem demişti ama sozunu tutmadı :D[signature][hline]Bir Zamanlar Gururlu Bir Rogue Vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bobertin charla 3 kişi oynuyor şu an 1 i gerçek bobert yane lvl 61 :D olan ama şu an 64 sanırım lvl kasan bobert diiL real bobertin lvl 61 dir :D ve sürekli bobert in asıl sahibi oynamıyor lordos tek geçerim aşırı sağlam biri IN +3 var biliyorum üstünde :/[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Lordos bisi yok abi ben Puppet char ile takıldım bi kac gun cz de 1vs1 girdik kesemiyor :) bende onu kesemiyorum ama puppet lvl 62 Lordos lvl 70 :)[signature][hline]Bir Zamanlar Gururlu Bir Rogue Vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Latyz ne demeli oda iyidi Nick change felan dediler ama bilmiyorum :/[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 prisoner yerine hala merlin1stt we warp diyorum ısrarla :P bobert klangzor cooltang[signature][hline]Nonick : selam abi lvl kaç senin ? AltaTurk : 65 Nonick : abi lvl 35 de nerede kasıyordun sen ? (yorum yok :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 warpasla son 3 haftadır ben oynuyorum lol :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bende ısrarla prisoner diyom lem en iyi mage prisoner :)[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 prisoner sux merlin1stt ismi bile cool :P[signature][hline]Nonick : selam abi lvl kaç senin ? AltaTurk : 65 Nonick : abi lvl 35 de nerede kasıyordun sen ? (yorum yok :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar