Abus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Arkadaşlar bu yaz ben Genç Tur aracılığı ile bu gönüllü çalışma hedesi ile avrupada hollanda ve ingiltereye gitmek istiyorum. Daha önce bu tarz bi projede yer alanınız varsa düşüncelerini paylaşabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 genç tur deyince bi soğukluk hoşnutsuzluk duyuyorum. bizim okul servislerini çekiyolar o güzel servisleriyle..hepsi eski püskü.. geçen ankara gezisinde arabanın plakası evraklarda yazanla tutmuyodu gece 5 te hayal kırıklığıyla evimize geri döndük..arbanın kaç yıllık olduğunu allah bilir..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 brn değil ama bir arkadaşım fransa'ya gitti gençturun work&travel programıyla. hatırladığım kadarıyla oldukça hoşnut kalmıştı. o programlar hakkında daha detaylı bilgi edin bence. gençturun ofisinde gidilebilecek yerler ve yapacağın işler yazıyor zaten oradan beğen, yanlız aklında olsun ne kadar erken karar verirsen o kadar güzel işler bulursun.[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi mz:Real Zamazingo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaY Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bu konuyla ılgılı bılgısı olan arkadaslar lutfen bızımle paylassın ben ve 1 arkadasımda gıtmeyı dusunuyoruz bu sene. simdiden tskler[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ben de fransaya gitmeyi düşünüyorum. gidenler yardımcı olsun lütfen...[signature][hline] | ALT+S İşte Hayat | Biz gerçekten bir kukla sahnesindeyiz: Kuklacı Felek usta, kuklalar da biz. Oyuna çıkıyoruz birer, ikişer ikişer; Bitti mi oyun, sandıktayız hepimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Fransa'ya gitmiştim birkaç yıl önce, çok memnun kaldım. Nasıl yardım etmemizi istiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qsc Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ne yapmamız lazım bunun için geniş bi detayla anlatabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ayrıca ben fransada dışlandınız mı onu da merak ediyorum..[signature][hline]böhüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 3 yaz Almanya'ya gittim, inanılmaz eğlendim. Kimseden de bir soğukluk görmedim. Hatta bu sene en yakın olduğum insanlar Fransız ikizlerdi. Çalışma koşullarından falan korkma. 2 ya da 3 hafta boyunca haftaiçi günde 5 saat işe gidiyorsun. Ama zaten insanlar laçka oluyor (: Kaytarman fazla sorun yaratmaz ama ahlaki açıdan bu projelerin düzenlenmesinin tek amacının "gençlik eğlensin" olmadığını; gençlik eğlenirken, düşük maliyete iş gücü sağlamak olduğunu da hatırlatmam gerekir. Böyle işte. Hiç çekinme derim. Hatta geç bile kalmışsın bence, git, bir an önce seç kampını. İyi eğlenceler...[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Gençtur'un telefonu: 0212 244 62 30 Burayı arayıp uluslar arası gençlik kamplarıyla ilgilendiğinizi söylerseniz muhtemelen nam-ı değer Zafer Bey size yardımcı olacaktır. Bu arada yer tarifi yapamayacağım için üzgünüm(: yanıltıcı isim vermek istemiyorum ama İstiklal Caddesi üzerindeki pasajlardan birinde Gençtur'un ofisi. Yanınızda arkadaşla gitmek istediğinizi de tercihlerinizi yaparken söylersiniz, bir sorun olmaz. Ben 3 senedir arkadaşla birlikte gidiyorum.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Aznavur pasajında, galatasay lisesinin orada..Üst katta..[signature][hline]the art of rolling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Ben de fransa'ya gitmek istiyorum da birisi fiyat yazabilir mi ya da bir link verebilir mi?[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Hollow-Man, 15 Ağustos 2003 12:22 tarihinde demiş ki: Selam arkadaslarum ben büyüyünce frp olmak istiyorum. FRP olmak için nereye başvurabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 www.genctur.com 100€ civarında bir ücret ödüyorsunuz gençtur'a bir de yol paranızı çekiyorsunuz[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar