SNoP Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Arkadaşlar ben forumları okudum forumda şöle bir yazı var.Lvl 1 trader a kaç yıldızlık kervan taşırsa taşısın NPC thieflerden başkası saldıramaz deniyor.Murderer theifler hariç ama bana dün murderer olmadığı halde bir thief saldırdı ve kesti bunun nedeni nedir? Benim trader lvlim 1 iki yıldızlı kervan götürüyordum adam geldi direk saldırdı.Thief lvlim 2 bunun bir etkisi olur mu?[signature][hline]DeuSMaNuS Clan : OTTOMAN Lvl : 25 Weapon : Bow Force : Cold Server : Troy
saldur Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ya yanlış okumuşsun yada yazan arkadaş yanlış yazmış. ppl thieflerin saldırması trader lvl ile alakalı değil. taşıdığın malla alakalı. yani star 2 ve üstüne ppl thiefler saldırabilir. trader lvl kaç olursa olsun star1 kervana sadece npc thief saldırabilir.[signature][hline]saldure / sword / PATiCiK / aege silkroad
nickyoksunu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 npc thief ler herkese dalıyo janganın önünde trader yoktu daldılar 4-5 kişi kestiler trader olmayan normal thiefler dalarlar ve keserler ama onlalra zararı olur murder olurlar ama keserler[signature][hline]Nick: PuDinG Server: Aege LV: 20 Job: Trader Guild:Atlantis
Öne çıkan mesajlar