juri_belev Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 arkadaslar gecen cz de oturuyorum arkadas charını debuff yapmıs. arka tarafta beklerken ne goreyım.lord mozart milleti toplamıs nowa town cekecek. tankı onden yollamıs arklar ilk yaptığım sey tanka debuff atmak oldu arkasında jugment hiç durmadan tabi quard towerlarda sağ olsun. tank yatar arkasında ne mozart ne healer kaldı hepsi human townda yattılar o sırada aklıma gelmedi ss almak ama bi daha yakalarsam gosterecem size :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 sen warrior deilmisin yani bu nickde areste human warrior vardı :d[signature][hline]LVL 62%35 human rogue itemsiz 28 Gb satlık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Braweheart Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 juri senin şifre geldimi ?geldiyse sevindim ama benim şifre hala yok :([signature][hline]LvL :61 Server:Ares Irk :El Morad Paper MAge Np :np :) CLan :WhyNoT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar