brc_gondor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 knightonlineworld.com a girdm psw we ıdmi yazdım sonra oyuna girmeye çalıştım inv. psw diornasıl bir iştir bu be sanki beleşten 60 olduk of.... bana yardımcı olabilecek war mı??[signature][hline]server-cypher job-archer clan-Endless name-brc_gondor np-2x.xxx lvl-6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 allah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vilyim_voles Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 geçmiş olsun kardeş kurtuluşun % 10 tabi gm tanıdığın yoksa aynısı benim arkadaşıma oldu areste 65 lvl 1 ay kadar felan bekledi siteye emailler gönderdi en sonunda geldi emaile sende aynısını yap email gönder siteye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 [email protected] buraya mail atıp isteyebilirsin ...[signature][hline]Nonick : selam abi lvl kaç senin ? AltaTurk : 65 Nonick : abi lvl 35 de nerede kasıyordun sen ? (yorum yok :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar