WHATSUP Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ewt nerde bu rar kafayı yicem simdi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 wassup?[signature][hline]Maverick(NerfMe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 oyuna girdiğinde kendiliğinden indirir indirmiyomu?[signature][hline]Maverick(NerfMe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 http://rapidshare.de/files/10033742/wow-patch_1.8.2-1.8.3.rar.html buyur upload eyledim, bunun içindeki dosyayı wow klasörüne koy ve bnupdate i çalıştır. Ben de çok aramıştım bunu, sadece bu update e ihtiyacın olduğu halde salak blizzard downloader baştan sona kadar olan patch i indirtiyor ^^ edit: rapidshare de şu anda bakım mı ne varmış o yüzden bedava kullanıcılar indiremiyormuş bi süre başka biyere upload edeyim... http://www.megaupload.com/?d=MWL7G4WG [signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! [Bu mesaj ucanadam tarafından 29 Aralık 2005 15:34 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj ucanadam tarafından 29 Aralık 2005 15:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WHATSUP Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 saol abi buyuksun beni 255mb dl den kurtardın ... saollllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WHATSUP Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 lakin hala açilmadı baska bi yere upload etsek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oranar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ya bi de 1.8.1 upadate eder misiniz kafayı yicem kaç saattir bulamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar