izmir Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 F9 savasda bızım tanrımıza akıl almaz laflar seoledı we bı kac kısı alay etti sonra savasdan sonra elmorad castlede konustugunu gorunce bende (go fik your god)dedim sonra bana pm attı we konusulanlar[spo1=bkz] bkz[/spo][spo2=2.]buda 2.si[/spo][signature][hline]bu oyun char için deil charın oluşturduğu arkadaslıklar için oynayın ben öle yapıom ve zevk alıom :DIts_My_Life:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 eee sonra?[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Asıl f9 askerde. Ama arkadaşının bunu yapması hiç hiç hoşuma gitmedi. Özür dilemiş... ama neden söylüyor ki?..[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) [Bu mesaj Theridone tarafından 28 Aralık 2005 18:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 F9 gibi adam özür dilicek ? O.o bide o sana pm atcak O.o ben olsam takmam bile lol[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ozur dılemesı bence guzell ama benım dıkkatımı ceken arkadasımızın boyle yapması gercekten ornek bır dawranıs ne guzel belırtmıs bızımde orda war oldugumuzu gostermıs thks..:)[signature][hline]Name : Simokin LvL : 61 Class : Shadow Vain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 f9u öperim ben akıllı konuşsun..[signature][hline]Bende hep derdim bu K2 Network kahrolsun diyenlere bunlar suçludur diye ama bilmiyorki insanın başına gelmeyince.Okuyun lütfen.. http://forum.paticik.com/view.php?id=165441 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Ben Ares'te olsam, Allah'a laf edilmesine dayanamam. F**k you falan saydırırım[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 dikkat et öperken ezilme ;)[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: BesT, 28 Aralık 2005 18:47 tarihinde demiş ki: dikkat et öperken ezilme ;) lol:D[signature][hline]Name : Simokin LvL : 61 Class : Shadow Vain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ares1 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ozur diLemesi noRmaL de allaha kufreden biriyLe muhattab biLe olmam LoL !! ayrıca o charı oynayanda pfil oké Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 hahahaha. Sende hemen yumuşamışşın be yaa. master ayakları çekmişin hemen adam sorry diince..[signature][hline]LeveL 67 Karus Warrior 225k NPs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: dereque, 28 Aralık 2005 19:07 tarihinde demiş ki: hahahaha. Sende hemen yumuşamışşın be yaa. master ayakları çekmişin hemen adam sorry diince.. euheuheuhe ok my bro cya later day.. lol^^ bu adamlarla böle konuşa konuşa böyle d.tü kalkık oldular...[signature][hline] Battle_Mage... Centrix VS ::Informer:: :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Buradan kimse Söyledigimi o kişiler anlayacak eger arkadaşın dedigi dogru ise .Cok kalitesiz insanlarsınız lafım beste Allahımızı bu götü boklu oyunamı satıyorsun o kimki seni takmayacak vs. ? yani oyunun yapımcısı olsun isterse yani allahına laf söylettireceksin ? tek kelime söylüyorum Sende Haysiyet varmı?[signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: _KoRn3R0th_, 28 Aralık 2005 19:28 tarihinde demiş ki: said: dereque, 28 Aralık 2005 19:07 tarihinde demiş ki: hahahaha. Sende hemen yumuşamışşın be yaa. master ayakları çekmişin hemen adam sorry diince.. euheuheuhe ok my bro cya later day.. lol^^ bu adamlarla böle konuşa konuşa böyle d.tü kalkık oldular... Ersin abi sulu boyalarımı alıp size geliyorum :D[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: ofs, 28 Aralık 2005 19:36 tarihinde demiş ki: Buradan kimse Söyledigimi o kişiler anlayacak eger arkadaşın dedigi dogru ise .Cok kalitesiz insanlarsınız lafım beste Allahımızı bu götü boklu oyunamı satıyorsun o kimki seni takmayacak vs. ? yani oyunun yapımcısı olsun isterse yani allahına laf söylettireceksin ? tek kelime söylüyorum Sende Haysiyet varmı? lan sen gitte önce ii oku orda ne yazıo sonra gel bana laf at noobe lmfao![signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: izmir, 28 Aralık 2005 18:40 tarihinde demiş ki: F9 savasda bızım tanrımıza akıl almaz laflar seoledı we bı kac kısı alay etti sonra savasdan sonra elmorad castlede konustugunu gorunce bende (go fik your god)dedim sonra bana pm attı we konusulanlar bi daha ki sefere ofs laf atarken ilk yazıyı doğru oku canım kthxmucx[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ofs Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: BesT, 28 Aralık 2005 18:43 tarihinde demiş ki: F9 gibi adam özür dilicek ? O.o bide o sana pm atcak O.o ben olsam takmam bile lol [signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… PaMiR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 f9 sux ^^ [Bu mesaj PaMiR tarafından 28 Aralık 2005 19:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 DMİO gören olursa paso hakaret edin cıldırıyorum o herifee dun gece savastada yazdık yazı adam beni katil etcek bise deil[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:166 k Clan justice KARAKTER SATILIKTIR ARTIK BIRAKIYORUM İLGİLENENLER [email protected] sorabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Adamın charı saglam destroyer gibi fln ama kendisi korkak ezigin teki ve eger booyle bişey demişse bana gore kişiligini gostermiş oldu ama bana gorede gercek f9 bu deil onun charını oynayan biri neyse sonuçta yinede bana gore f9devil sux(krakatoa'yla kapışmasında bile adam paso pot basıyo kra pot bile basmıyo yane artık siz dşunun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BesT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 sen movie i bidaha dikkatli izle kratoa vs F9 ;)[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Az once izledim ve adam pot içmiyo 1 veya 2 defa içiyo pot oyle Hak'kın rahmetine kavuşuyo:D f9 78 defa içiyo ve canı 3xx kadar dusuyo yani izledim kaç defa ve gordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BesT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 yok yani arada bidene fln basıo yoksa nası dayansın howling sword'a xD[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 spoiler'lar $ahane, ingilizce daha $ahane... tralaylaylom.[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CaptainCyClone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: dereque, 28 Aralık 2005 19:07 tarihinde demiş ki: hahahaha. Sende hemen yumuşamışşın be yaa. master ayakları çekmişin hemen adam sorry diince.. Ben party pls felan bekliyodum ama bunada şükür:d:d:d[signature][hline]server:ares nick:CYCLOME aşiret:RunningAmoks np:bunu söylersem seni öldürmek zorunda kalırım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
ofs Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: BesT, 28 Aralık 2005 18:43 tarihinde demiş ki: F9 gibi adam özür dilicek ? O.o bide o sana pm atcak O.o ben olsam takmam bile lol [signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 f9 sux ^^ [Bu mesaj PaMiR tarafından 28 Aralık 2005 19:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 DMİO gören olursa paso hakaret edin cıldırıyorum o herifee dun gece savastada yazdık yazı adam beni katil etcek bise deil[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:166 k Clan justice KARAKTER SATILIKTIR ARTIK BIRAKIYORUM İLGİLENENLER [email protected] sorabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Adamın charı saglam destroyer gibi fln ama kendisi korkak ezigin teki ve eger booyle bişey demişse bana gore kişiligini gostermiş oldu ama bana gorede gercek f9 bu deil onun charını oynayan biri neyse sonuçta yinede bana gore f9devil sux(krakatoa'yla kapışmasında bile adam paso pot basıyo kra pot bile basmıyo yane artık siz dşunun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 sen movie i bidaha dikkatli izle kratoa vs F9 ;)[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Az once izledim ve adam pot içmiyo 1 veya 2 defa içiyo pot oyle Hak'kın rahmetine kavuşuyo:D f9 78 defa içiyo ve canı 3xx kadar dusuyo yani izledim kaç defa ve gordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 yok yani arada bidene fln basıo yoksa nası dayansın howling sword'a xD[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 spoiler'lar $ahane, ingilizce daha $ahane... tralaylaylom.[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaptainCyClone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: dereque, 28 Aralık 2005 19:07 tarihinde demiş ki: hahahaha. Sende hemen yumuşamışşın be yaa. master ayakları çekmişin hemen adam sorry diince.. Ben party pls felan bekliyodum ama bunada şükür:d:d:d[signature][hline]server:ares nick:CYCLOME aşiret:RunningAmoks np:bunu söylersem seni öldürmek zorunda kalırım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar