Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunter skilleri

Stunner

Öne çıkan mesajlar

Ok skilli ile ne kastettiğini anlayabilsem yorum yapacağım ama...

Şimdi talentlarını kastediyorsan zaten lvl 60 a getirmiş olan adam seçmiştir talentlarını, sen de gidip official siteden bütün talentların özelliklerine bakıp farklı birşey istiyorsan sıfırlayabilirsin.

Eğer kastın spellerin ise, hani stingler arcane shot, concussive shot gibi, onları da almıştır zaten haliyle, taktiğine bakar, PvP taktikleri ile ilgili birkaç topic oku biraz duel yap sağda solda alışırsın zaten.

Yok ben trade sikllerden bahsediyorum diyorsan leatherworking, mining gibi; o zaman da bence en makulu skinning leatherworking ama yine lvl 60 hunterın vardır elinde tamamen öğrenilmiş trade skillleri de, bak onlara beğenmediysen sıfırlamaya değip değmeyeceğine sen karar vereceksin yine oyun tarzına göre.

En önemli önerim ama git bir hunter aç, sıfırdan kas biraz, genel mantığı oturttuktan sonra lvl 60ınla devam et.

Edit: ok skilli ile kastettiğin acaba bow / crossbow / gun mı? hunterının ırkına bağlı olarak gun veya bow kullanırsın zaten temelde, onu seçebilirliğin yok, ama crossbowu gidip öğrenebilirsin sanırım, ikisini bir arada bilmenin de zararı yok sonuçta, sadece çalışıp geliştirmen lazım.

[Bu mesaj Nefr tarafından 29 Aralık 2005 17:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Talentlarını sıfırlamak için bir hunter trainer bulman lazım. Muhtemelen sana en yakını IronForge (IF) Military Wardda bulunan arkadaş.
Ancak tekrar ediyorum; talentlarından emin olmadan sıfırlama; inan o karakteri lvl 60a getiren adam senden daha iyi seçm yapmıştır büyük ihtimalle ;]

Iyice incelemende fayda var, hatta deneme yanılma buildları yap birkaç tane official sitedeki talnet treelerde, sonra sıfırla. Her sıfırlayışında para ödemen gerekir ve ciddi şekilde katlanır çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Ups, doğru bir nokta korkarım.

Önemli not; önerilerimizin ve anlattıklarımızın hiçbirinin işe yarayacağını garanti edemiyorum bu durumda serverında. Free yani diğer adıyla illegal birr serverda oynuyor isen bu yazdıklarımız sadece havanda su dövmek anlamına geliyor, hiçbir skill veya talentın doğru çalıştığının garantisini veremeyiz, kimse de veremez. Ayrıca önerim haliyle free serverda kasıp oyundan soğumak yerine gidip oyunu alman ve aylık ücretini ödeyip keyif alarak oynaman.

[Bu mesaj Nefr tarafından 29 Aralık 2005 18:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaş KO cu oldundan bana göre wow u almayı bile düşünmemiş direk kendi serverini falan kurmuştur ahahaha :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue )
EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter http://wow.allakhazam.com/profile.html?680883 )
http://forum.paticik.com/view.php?id=128371
(oku kop)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...