Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: TreMorS, 29 Aralık 2005 10:18 tarihinde demiş ki: said: Ojeee, 29 Aralık 2005 06:20 tarihinde demiş ki: herzaman iyiler kazancak deilya birakin sanal alemde kötuler kazansın insanların devri sona erdi devir orcların devri HAHAHAHAHA Çok komiksin yaaa:-)Demek insanların devri sona erdi:-)Bülent ersoy da operasyondan sonra 'erkeklerin devri sona erdi' demiş tir:-)koxp çularınızın banlnmasınıı bekliyoz czde(shanks,infi,falcon...) adamım ben annamam kopscu mopscu mage halimle kops yapcam yok kopscumda yok burda atıp tutma cz orda cık kes millet nasıl kesiyoosa bülent ersoylada fazla ilgilenmişin bi akrabalık felanmi var[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:166 k Clan justice KARAKTER SATILIKTIR ARTIK BIRAKIYORUM İLGİLENENLER [email protected] sorabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_ARSENAL_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: Arxchill, 29 Aralık 2005 15:52 tarihinde demiş ki: Jade bu arada senin klanda kendini aşmaya başaladı... Clan pls :D lem ne demek clan pls olum biz hep TnT liyiz olmazsa kendimiz kuracaz klanı..duymamış oliyim kanka:D[signature][hline]Forever TnT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 jade geldi topic patlar artık !!! :D :D ya bu arada kredi kartı hariç preimum almanın yolu varmı bilen varsa cvp versin pls a1 giremiyom delirtti beni offfffffff :( Jade_real is hit :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar