koraythedark Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 lvl 8'im hangi yaratığı öldürürsem öldüreyim xp 0 geliyor.Northlanda lvl5 yaratıklar kalıyor orayada yalnız girilmiyor. Charr'lara hiç yaklaşılmıyor. Geriye ne kalıyor bilgi verirseniz sevinirim. Ha bu arada daha Ascalonu terk etmedim.
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Eh etmezsen nasıl ilerliceksin merak ettim şimdi?[signature][hline]The one side moon is always dark.
koraythedark Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 tamam da lvl 10-12 karakterler görüyorum nasıl oluyor? Yoksa terk edip geri mi geliyorlar?
Adiemus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Evet geri geliyorlar. Oyun ascalondan ibaret değil. Sanırım mission tamamlamamışsın hiç. Mission'ları tamamlamaya çalışırsan level olarak rahat gelişirsin ve haritanda yeni yerler açılır. The Great Nothern Wall'dan başlıyorsun ilk mission'a. Mission'ları tamamlayarak oyun senaryosunda ilerliyorsun. Şimdilik toplam 24 mission var. [spo1=Harita][/spo]
koraythedark Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 okey anladım. Demek herşeyi geride bırakıp terkedeceğiz ve yeni görevlere başlayacağız. Çok saolunş herkese iyi oyunlar.
Öne çıkan mesajlar