mert Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bu knight online artık sadece premiumlulara mı işlio anlamadım.Premiumum yok we oyuna duzgun bi şekilde giremiorm.oyun paralı olduysa solesinler de bizde ugrasmayalım o zaman yeter yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 solediler zaten paralı olduğunu artık pramiumun yoksa a1 x1 o1 c1 b1 e giremicen[signature][hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 sırf onlar diilki 3 servera da girilmio.Hepsinde non-pre yazıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 sallama hemen bende pre yok ama girdim o1 onun aslı su: eger bos yer yoqsa giremıosun hani eskiden too many users diodu ya şimdi pre yoqsa sormuo we bidaa denemen için tekrar otomatik olarak login oluyosun DID U GOT IT SWEEDY :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 6m exp kaybım var k2'ed yane :(((((((888888sekizzsekizzskeizz[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 oda biras sans bi saattir deniorm bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Girebiliyorsun fakat bir süre denemen gerekiyor girebilmek için.[signature][hline]Genuine/Ares Life is a challenge...Meet it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 oh be sonunda a2 ye adım attım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 kanka yeni acount ac 3 gun premium veriyolar :)) direk girersinn ben actım cart curt giriiyoo valla :)[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:166 k Clan justice KARAKTER SATILIKTIR ARTIK BIRAKIYORUM İLGİLENENLER [email protected] sorabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 3 günlük pre ile scroll alabiliommu :D[signature][hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedToKiL Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Zorlarsan Girer:P[signature][hline]Kim OLursan Ol Benım Gibi Olmazsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 eğer serverın kapasitesi %80 we üzeri ise premiumsuzlar giriş yapmıyor. yeni açılan accountlara 3 günlük bronze premium werılıyor. %20 daha fazla exp we rprda daha az coins werıyorsunuz. scroll alabılmenız için silver veya gold premium almanız gerekiyor[signature][hline]Nonick : selam abi lvl kaç senin ? AltaTurk : 65 Nonick : abi lvl 35 de nerede kasıyordun sen ? (yorum yok :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar