Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 3 ayrı pc den denememe rağmen oyun yüklenirken character date bitriyo information data %10 a gelince duruyor ve knightonline.exe hata veriyor. ilk önce ko yu full silip tüm patch leri yukledim gene aynı hatayı verdi sonra başka makinadan denedim gene aynı hata char ban yemiş yada accountu block edildi desem serverlara kadar gelip charı seçiyorum ve yuklemeye başlıyor başka bir sorun var sanırım aynı sorun ile karşılaşan varmı?[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) x :Stuner: > ares > 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yukcell Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Bende de % 1 ' de donuyor.Sorunu çözen varsa lütfen paylaşsın bizimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 aynı sorun 2 gün önce bende de oldu, yaptığım tek şey ko yu uninstal edip knightonline klasörünü tüm içeriği ile kaldırdıktan sonra restart atıp ke yi yeniden yükledim.. şimdi no problem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: axicocuk, 29 Aralık 2005 16:13 tarihinde demiş ki: aynı sorun 2 gün önce bende de oldu, yaptığım tek şey ko yu uninstal edip knightonline klasörünü tüm içeriği ile kaldırdıktan sonra restart atıp ke yi yeniden yükledim.. şimdi no problem :D yaptım ayrıca evde 3 pc var bizde =D hepsinden teker teker girmeyide denedim charın info su ile ilgili bi sorun sanırım[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) x :Stuner: > ares > 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 biliom 3 bilg. olduunu... aynı problem bende de wardı diorum... dediklerimi yaptım tam %10da iken masaüstüne dönüordu... şimdi 1problem yok... istersen 1 de n00b bi charla girmeyi dene mesela eğer delosda bırakmışsan charı ve delos kapalı ise k2 sucx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 1 saat önce gm notice geçti. sorunu çözmek için hackshieldin tekrar yüklenmesi gerekiyormuş. ke klasörü içinden hackshied dosyasına gırerek update edebılırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 şimdi ke yi uninstall yaptıktan sonra normal launcher dan patch ımı yuklesın makınem ?[signature][hline]Server :Cypher Name :n0th1ng Job :Shadow Vain Nation :ORC(tabiki.) LVL :61 Clan : Death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 sakın uninstall etme. bak woot arkadasımız güzel bir şekilde acıklamış. forum başlıklarına geri dön konuyu bul kolay bir şekilde yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 öncelerde bu hata premium user larda vardı zannedersem son günü %10 da kaldığı için giremiyorlardı galiba.[signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31 -Eeee bişey olmadı -Du bi daha deniyeyim. 1,2,3,... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 aaa ewt.. benim 2 gün önce olmuştu ve pre nin son günüydü.. mantıklı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ufaklik35 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 premium un bitmiş olabilir.. gecende bende yasamıstım bu bug yuzunden..[signature][hline]Wow Desek Ayıp olmaz Dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar