Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üni Hayatı(?)

Hardter

Öne çıkan mesajlar

ya bende edşrnede ünv. okuyorum..dışarıda ünv. okumanın zorluklarının yanında kral noktalarıda var tabi..zorlukları..eve çıkarsann her şeyinle tek başına ilgilenmen gerekir..hele şimdiye kadar ekmek elden su gölden yaşamışsan ilk başta zorlanırsın baya..ilk günler bitmezz.uzun gelir baya.yemek yaparken felan sinir katsayın bayyy yükselir.bunun faturası..temizliği..ev sahibiyle uğraşması da cabası..bide dersleri koy üstüneee..:)ama güzel yanlarıda var tabii..yol derdin hiç yok..karışanın görüşenin yok.istediğini istediğin zaman yapabilirsin..kendi kendinin efendisisin yani.o ev senin oluyo.patronu sen oluyosun,buda gü duygu bence:)tatillerde eve gittiğinde muazzam bi ilgiyle karşılaşıyorsun ki buda insanın duygularını okşayan bişey..ailen katında sınıf atlıyorsun diyebilirimm..[signature][hline]bir gülsen ağlayacağım,bir gülsen kendimi bulacağım
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle demeyin be... Yurtta ilk sene gecenin ikisinde kantinin kapalı olmasından dolayı dolabıma zulalamış olduğum ekmeğin arasına çaresizlikten diş macunu sıkıp yediğimi hatırlarım. Açlık insana neler neler yaptırıyo be....
(Tabi ertesi gün midemin yanmasını hiç hesaba katmıyorum)[signature][hline]%100 Amerikalı, %99 geri zekalıdır...
Sosyal ağlarda paylaş

İtüyü kazandım mutsuzum huzursuzum....
ama bende hata 2. dönem bekle beni ben geliyorum okulllllll[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
That's what it means to be strong...
Sosyal ağlarda paylaş

Bense evde kaldığım halde yurtta kalsam mı die düşünüyorum[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

lol topıclerı karıstırdım garbage da sandım kendımı pardon :)[signature][hline]Geç gençliğimin en güzel günleri
Unutmak için içerim şarabı
Acı mı? öylesi gider hoşuma
Bu acılıktır ömrümün tadı

[Bu mesaj Hardter tarafından 28 Aralık 2005 23:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...