Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Civilization 4

Baalzebul

Öne çıkan mesajlar

Noble zorluk seviyesinden itibaren ai hile yapıyor.Ai nin zorlamasını anlarım ama hile yaparak zorlaştırmayı kodlayanların tembelliği olarak görüyorum.

Ama yine de süper zevkli bir oyun deliler gibi oynuyorum orası ayrı.[signature][hline]Cintonik 6 Kasım 2005 tarihinde demiş ki:
fransada yapılan ankette fransızların buyuk bi kısmının hiç banyo yapmamıs oldugu ortaya çıkmıs.Çogunluk ama.

Sosyal ağlarda paylaş

Zaten zorluk seviyesinin tanımında da var.Researchleri falan daha çabuk yapıyor.Resourceler hep Ai nin topraklarında çıkıyor.[signature][hline]Cintonik 6 Kasım 2005 tarihinde demiş ki:
fransada yapılan ankette fransızların buyuk bi kısmının hiç banyo yapmamıs oldugu ortaya çıkmıs.Çogunluk ama.

Sosyal ağlarda paylaş

başka çözüm olamazki ona?[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
babamda beni ms paintle yaptı
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu oyunu doverim...
Yarina sinavim var oynamak icin kendimi zor tutuyorum, sinav Tarih... Her ne okursam Civ e uyarlar oldum...
Civilization Tarih ogretiyor ama degil mi:):):) O zaman oyunu mu oynasam calismak yerine?
Sonra yazarim yarin, 1848 REvolutions neden oldu?
Cunku isciler automate e alinmisti...[signature][hline]Bal adam...
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
o_0

oyunu arada bi oynabiliyorum ama baya bi hoşuma gitti, nedir en son zorluk seviyeniz? ya da en sevdiğiniz bitirme şekli? ve bir kaç taktik, özellikle conquer için?

patch v1.52
ftp download
http download

Montezuma'ya 1, Tokeguwa'ya 2..[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede?
Okuduğumuzu anladık mı? Cevap verelim '91
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar arkadaşlar turn limit i durdurmanın (yanı oyunu unlimited sınırsız şekle getirmenin) bir yolu varmı herhangı bir şekilde cheat, mod veya başka bir şekilde?

tarihi tam hatırlamıyorum ama sanırım 2050 ye geldiği zaman oyun bitiyorda ,bitmesini istemiyorum varmı bir yolu?
teşekkürler.[signature][hline]WoW
Neptulon (eu)
Undead Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Daggerfall, 28 Aralık 2005 12:39 tarihinde demiş ki:
Selamlar arkadaşlar turn limit i durdurmanın (yanı oyunu unlimited sınırsız şekle getirmenin) bir yolu varmı herhangı bir şekilde cheat, mod veya başka bir şekilde?

tarihi tam hatırlamıyorum ama sanırım 2050 ye geldiği zaman oyun bitiyorda ,bitmesini istemiyorum varmı bir yolu?
teşekkürler.

Civfanatics.net forumunda arat bir, belki buna yonelik bir mod yapilmistir.
Ancak onun disinda sanmiyorum.[signature][hline]Bal adam...
Sosyal ağlarda paylaş

Custom scenario -> victory conditions -> score ( oyle biseydi tam hatırlamıyorum time limit de olabilir ) kaldır ordan. Zaman sınırlaması ve zaman bitince oyunu puanla kazanma olayı kalkıyo, biri diger victory conditionları yapana kadar devam ediyo oyun.

Ben uzay yarısını da kaldırmayı uygun goruyorum, yoksa oteki turlu AI dahil herkes uzay yarısına kasıyo en basından beri ne savas oluyo ne de baska bisi. Sonra sans eseri en cok resource'a sahip olan oyunu kazanıyo o kadar... uzay yarısı ve puanlama kalkınca bilgisayar diplomasiye gidiyo ama o durumu engellemek daha kolay en azından. En azından diplomasiye giden adamın kafasına nukleer bomba atınca adamı eritebiliyosunuz=) Space victory'de adamın tek sehri kalsa bile ordan son parcayı yolladı mı oyun bitiyo.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki:

Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
cok yavaş çalıştı bilgisayarda, sistemdendir büyük ihtimalle gerçi ama(256mbddr ram, 2.4ghz) yine de bunaldım, bir turu benim geçmem 4-5 dakika iken bilgisayarın geçmesi 10dakikayı falan buluyordu. turn limiti kaldırmayı bilmiyordum, ama kaldırmadan 2045 yılında baydım bekleme olayından, bitirmedim bile=)
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore'cugum, anlatiyo mutsuzlugun neden oldugunu genelde. sehrin icine girdiginde yukarida belli oranlar var, bunlar -'lere gectiginde mutsuzluk cok artmis oluyo. sen kirmizilarin ustune gelip beklediginde neden mutsuz olduklarini gosteriyo. bazilari savastan dolayi oluyo, bazilari icerde askeri birlik olmasini istiyo (bi iki unit koyunca kalkiyo), bazilari kalabalik oldugu icin diyo ki buna cozum olarak cevreye barinak tarzi bi sey yapiyosun worker'larla (unuttum simdi ingilizcesini). cesitli sebepler var yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Sehirde askeri kuvvet olmayinca Fear oluyo onu engelledim tamam . Ama sehir cok kalabaliklasinca ne yapacagimi bilemiyorum Settlers yapiyorum Settlers olana kadar gene artiyo nufus . Mutsuzluk sagliksizlik sariyo sehri . Şehre healty'yi arttiran binalar yapiyorum yapicak bisey kalmiyo genede olmuyor . Kalabalikliga cağre bulamadim . Bunu engellemek icin arazi ustune Fortress mi kur diyosun Riglous ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...