Baalzebul Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Hayatını bilgisayar başında geçirmek istemeyenler kesinlikle uzak dursun. Dehşet olmuş. İstifa edip bütün gün evde civ4 oynamak istiyorum. :([signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Noble zorluk seviyesinden itibaren ai hile yapıyor.Ai nin zorlamasını anlarım ama hile yaparak zorlaştırmayı kodlayanların tembelliği olarak görüyorum. Ama yine de süper zevkli bir oyun deliler gibi oynuyorum orası ayrı.[signature][hline]Cintonik 6 Kasım 2005 tarihinde demiş ki: fransada yapılan ankette fransızların buyuk bi kısmının hiç banyo yapmamıs oldugu ortaya çıkmıs.Çogunluk ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Nasıl hile yapıyor?[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Zaten zorluk seviyesinin tanımında da var.Researchleri falan daha çabuk yapıyor.Resourceler hep Ai nin topraklarında çıkıyor.[signature][hline]Cintonik 6 Kasım 2005 tarihinde demiş ki: fransada yapılan ankette fransızların buyuk bi kısmının hiç banyo yapmamıs oldugu ortaya çıkmıs.Çogunluk ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 başka çözüm olamazki ona?[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 İyi de bu yeni birşey değil ki. Civ I den beri bu böyledir. Zorluk seviyesi arttıkça AI'nın çeşitli avantajları olur. Oyun başında daha fazla settler, ordu vs.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Ben bu oyunu doverim... Yarina sinavim var oynamak icin kendimi zor tutuyorum, sinav Tarih... Her ne okursam Civ e uyarlar oldum... Civilization Tarih ogretiyor ama degil mi:):):) O zaman oyunu mu oynasam calismak yerine? Sonra yazarim yarin, 1848 REvolutions neden oldu? Cunku isciler automate e alinmisti...[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Yeni patch cikti... Yaklasik 45 MB O_o Oyun ucuyor artik[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 o_0 oyunu arada bi oynabiliyorum ama baya bi hoşuma gitti, nedir en son zorluk seviyeniz? ya da en sevdiğiniz bitirme şekli? ve bir kaç taktik, özellikle conquer için? patch v1.52 ftp download http download Montezuma'ya 1, Tokeguwa'ya 2..[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede? Okuduğumuzu anladık mı? Cevap verelim '91 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 tabiki diety ve bititrme şeklim uzaya çıkma :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Selamlar arkadaşlar turn limit i durdurmanın (yanı oyunu unlimited sınırsız şekle getirmenin) bir yolu varmı herhangı bir şekilde cheat, mod veya başka bir şekilde? tarihi tam hatırlamıyorum ama sanırım 2050 ye geldiği zaman oyun bitiyorda ,bitmesini istemiyorum varmı bir yolu? teşekkürler.[signature][hline]WoW Neptulon (eu) Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 oyun çok yavas calisiyor gibi gelmisti bana.hala devam ediyor mu bu sorun?sildim oyunuda ,tekrardan çekicem,yükliycem belki. centrino 1.7 512 mb ram 64 mb ati radeon 9200 var. pek bi kastirmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 1.90 patchi çıktı oyunun şu an eski civilizationlar gibi gayet hızlı çalışıyor 23 mb mı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 o dedigin 1.09 Ondan sonra 1.52 cikti.[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: Daggerfall, 28 Aralık 2005 12:39 tarihinde demiş ki: Selamlar arkadaşlar turn limit i durdurmanın (yanı oyunu unlimited sınırsız şekle getirmenin) bir yolu varmı herhangı bir şekilde cheat, mod veya başka bir şekilde? tarihi tam hatırlamıyorum ama sanırım 2050 ye geldiği zaman oyun bitiyorda ,bitmesini istemiyorum varmı bir yolu? teşekkürler. Civfanatics.net forumunda arat bir, belki buna yonelik bir mod yapilmistir. Ancak onun disinda sanmiyorum.[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Custom scenario -> victory conditions -> score ( oyle biseydi tam hatırlamıyorum time limit de olabilir ) kaldır ordan. Zaman sınırlaması ve zaman bitince oyunu puanla kazanma olayı kalkıyo, biri diger victory conditionları yapana kadar devam ediyo oyun. Ben uzay yarısını da kaldırmayı uygun goruyorum, yoksa oteki turlu AI dahil herkes uzay yarısına kasıyo en basından beri ne savas oluyo ne de baska bisi. Sonra sans eseri en cok resource'a sahip olan oyunu kazanıyo o kadar... uzay yarısı ve puanlama kalkınca bilgisayar diplomasiye gidiyo ama o durumu engellemek daha kolay en azından. En azından diplomasiye giden adamın kafasına nukleer bomba atınca adamı eritebiliyosunuz=) Space victory'de adamın tek sehri kalsa bile ordan son parcayı yolladı mı oyun bitiyo.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 firaxisin sitesinde 1.09 wardı en son, adamlar koymamış patchi bu arada başkası yazdıysa ve gözümden kaçtıysa kusra bakmayın göremedim, türklerle oynamak için http://forums.civfanatics.com/showthread.php?t=136179 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Oyuna girip autopatch yapmaya çalış.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 cok yavaş çalıştı bilgisayarda, sistemdendir büyük ihtimalle gerçi ama(256mbddr ram, 2.4ghz) yine de bunaldım, bir turu benim geçmem 4-5 dakika iken bilgisayarın geçmesi 10dakikayı falan buluyordu. turn limiti kaldırmayı bilmiyordum, ama kaldırmadan 2045 yılında baydım bekleme olayından, bitirmedim bile=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Valla bende amd 2400 ve 1.5 gb hafıza var ona rağmen oyun otomatik olarak görüntü kalitesini düşürdü. Sanırsam 128 mb lik bir ekran kartı ile ancak yeterince performans alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Sizce en iyi lider hangisi ? ve neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Birde Sehirlerdeki mutsuzlugu nasil engelleye bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Masticore'cugum, anlatiyo mutsuzlugun neden oldugunu genelde. sehrin icine girdiginde yukarida belli oranlar var, bunlar -'lere gectiginde mutsuzluk cok artmis oluyo. sen kirmizilarin ustune gelip beklediginde neden mutsuz olduklarini gosteriyo. bazilari savastan dolayi oluyo, bazilari icerde askeri birlik olmasini istiyo (bi iki unit koyunca kalkiyo), bazilari kalabalik oldugu icin diyo ki buna cozum olarak cevreye barinak tarzi bi sey yapiyosun worker'larla (unuttum simdi ingilizcesini). cesitli sebepler var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 valla yeni patchle kurdum sonra sildim tekrar.1600 lere kadar gayet guzel ama sonra turnler kasio.sanirim kaldirmio benim 64mb ati radeon 9200 zevk vvermio oyun cok yavas olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Sehirde askeri kuvvet olmayinca Fear oluyo onu engelledim tamam . Ama sehir cok kalabaliklasinca ne yapacagimi bilemiyorum Settlers yapiyorum Settlers olana kadar gene artiyo nufus . Mutsuzluk sagliksizlik sariyo sehri . Şehre healty'yi arttiran binalar yapiyorum yapicak bisey kalmiyo genede olmuyor . Kalabalikliga cağre bulamadim . Bunu engellemek icin arazi ustune Fortress mi kur diyosun Riglous ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar