Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Civilization 4

Baalzebul

Öne çıkan mesajlar

oyunu aldim install ettim..

oyunu calistirmaya calistim, direcx + video card driver hatasi verdi

en son directx ve de driverler var, ona ragmen calismiyor (orijinal oyun). aradim tech supportu, driverler daha cikmamis herhalde driverlerin cikmasini bekle oyle oynayabilrisin dedi

atiye sordum driver cikarma gibi bir seyimiz yok su anda dedi.

9800 radeon ati var 256mb, calismiyor ama

ve de oyunu geri vermekten baska carem yok :/
Sosyal ağlarda paylaş

valla new yorkta oturuyorum istersen gel satayim :P

bu arada benim problem asiri yaygin bisiymis, civfanatics/apolyton filan hep benim sorunun topikleriyle dolu. firaxisten adamlar filan post ediyo sorun o kadar ciddi ;) gordugum kadariyla ati grafik kartlari ile sorunu var oyunun, bide eski grafik kartlarinin oyunu calistirma sansi daha yuksek yenilere gore. http://forums.civfanatics.com/showthread.php?t=133003 ye bakin isterseniz. ati grafik kartlariyla calistirmayi becerenler de var, yani sans isi calisip calismamasi o yuzden ati var almiyim demeyin ;p[signature][hline]nerf shamanz
bilmeyen arkadaslara soyluyoruz; talentlerle backstab = 179%, ambush = 299%
Sosyal ağlarda paylaş

oyunla ilgili sorununuz varsa dogrudan internet sitesine gidin, bircok sorunu cozecek hotfix cikardilar. ben de oynayabiliyorum boylece.

oyun guzel :) daha az sehir kuruyosun, sehirlerinin onemi daha fazla oluyo..

cok begendigim yenilikler, isyan cikmiyor artik, settler/workerlar populasyon yemiyo, sadece savastigin veya anlasmali oldugun insanlar sinirlarinin icine girebiliyo, din olayi hos olmus, bir sehirde sadece 1 wonder yapabiliyosun, corruption/wase ortadan kalkmis filan.. var bissuru sey daha..

ama 505505005 tane sehir yapma stratejisi ortadan kalkmis o iyi olmus.[signature][hline]nerf shamanz
bilmeyen arkadaslara soyluyoruz; talentlerle backstab = 179%, ambush = 299%
Sosyal ağlarda paylaş

saol ya iyiki uzak dur dedin :) bide canımızı çektiriyon[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır.
Tuğrul Güner(diablotg)
Paticik Abazalar Birliği Üyesi
Sosyal ağlarda paylaş

hmm ...
napolyon güzelmiş bu bağlamda fransa ...
bilgisayar alenen top ne zaman sınırlarımızı açsak 10 turn içinde dalıyo toplar ...
barbarların şehir sahibi olabilmeside ilginç olmuş ...
fm2006 civ4 offf offf ...
bu arada civ4 fm2006 callof duty 2 çıktı forumlardaki adam sayısı bayaa azaldı :) ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...