WhiteDagger Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 yok zaten teslim edresi olarak us veriyorum. Yinede kabul gormuyor. Sınır oldum[signature][hline]Bursa'nın sinema rehberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 oyunu aldim install ettim.. oyunu calistirmaya calistim, direcx + video card driver hatasi verdi en son directx ve de driverler var, ona ragmen calismiyor (orijinal oyun). aradim tech supportu, driverler daha cikmamis herhalde driverlerin cikmasini bekle oyle oynayabilrisin dedi atiye sordum driver cikarma gibi bir seyimiz yok su anda dedi. 9800 radeon ati var 256mb, calismiyor ama ve de oyunu geri vermekten baska carem yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Oyunu nerden aldın ? Yok ben alabilirim senden o acidan[signature][hline]Bursa'nın sinema rehberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 torent siteelerine gelmis ,kac yil once civ 1 oynadigimi hatirlarim,hatta nasilsa turkceydi oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Valla ben oynuyorum ama beceremiyorum şahsen. 1 DVD oyun, isteyen benimle iletişime geçebilir.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Eee oynamayı becerebilen biri anlatsın bari nasıl olmuş ?[signature][hline]The one side moon is always dark. [Bu mesaj dreagloth tarafından 27 Ekim 2005 18:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 yukluyorum simdi ,ama sonra uzun bir yola cikicam ,yolda oynuycam artik ,izlenimler baska zamana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 h oyun calismadia,dvd istiyor :) s4dhide.exe die bisi varmis bunu nerden bulabilirim? edit:buldum,calisti.. [Bu mesaj GEd tarafından 27 Ekim 2005 19:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 valla new yorkta oturuyorum istersen gel satayim :P bu arada benim problem asiri yaygin bisiymis, civfanatics/apolyton filan hep benim sorunun topikleriyle dolu. firaxisten adamlar filan post ediyo sorun o kadar ciddi ;) gordugum kadariyla ati grafik kartlari ile sorunu var oyunun, bide eski grafik kartlarinin oyunu calistirma sansi daha yuksek yenilere gore. http://forums.civfanatics.com/showthread.php?t=133003 ye bakin isterseniz. ati grafik kartlariyla calistirmayi becerenler de var, yani sans isi calisip calismamasi o yuzden ati var almiyim demeyin ;p[signature][hline]nerf shamanz bilmeyen arkadaslara soyluyoruz; talentlerle backstab = 179%, ambush = 299% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Simdi aldim oyunu... Calisirsa uzun bir ozet yazarim[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ya yapmayin arkadaslar cok tehlikeli bakin odevler var sinavlar var bu oyun hayatinizi kaydirir :) tam da oyun oynamayi birakmistim dark side is tempting me a.k :[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 oyunla ilgili sorununuz varsa dogrudan internet sitesine gidin, bircok sorunu cozecek hotfix cikardilar. ben de oynayabiliyorum boylece. oyun guzel :) daha az sehir kuruyosun, sehirlerinin onemi daha fazla oluyo.. cok begendigim yenilikler, isyan cikmiyor artik, settler/workerlar populasyon yemiyo, sadece savastigin veya anlasmali oldugun insanlar sinirlarinin icine girebiliyo, din olayi hos olmus, bir sehirde sadece 1 wonder yapabiliyosun, corruption/wase ortadan kalkmis filan.. var bissuru sey daha.. ama 505505005 tane sehir yapma stratejisi ortadan kalkmis o iyi olmus.[signature][hline]nerf shamanz bilmeyen arkadaslara soyluyoruz; talentlerle backstab = 179%, ambush = 299% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 10 saat sonra sinavim var, daha oyunun basindan anca kalkabildim.. Sanirim son 7 saattir durmadan oynadim... Agzimdan salyalar akiyordu en son, hem ki her defasinda yenilmeme ragmen. yorumu sonraya erteliyorum cok ders var... Ancak yorumlara bakmayin gidin alin oyunu[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Osmanlılar yine yokmuş.Expansionda olunca buna koyarlar diye düşünmüştüm.Neyse darısı expansiona.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ossye hazırlanan veya midtermleri falan olan kişiler lütfen uzak dursun :) muhteşem olmuş oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 saol ya iyiki uzak dur dedin :) bide canımızı çektiriyon[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır. Tuğrul Güner(diablotg) Paticik Abazalar Birliği Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Bayadır oynuyorum Sid amcam güzel iş yapmış yine.Sanki diğer serilere göre daha az savaş çıkıyormuş gibi geldi.Prince zorluk derecesinde oynuyorum.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Savas oluyor... Ancak AI asiri zeki, dogru zamani bekliyor[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 cd/dvd istiyor yaw nasıl olacakta olacak ... virtual cd hide yemiyo ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 safedisc 4 hider la yapınca hata veriyo , win 2000 vs uyumlu yapınca yine hata veriyo ... offfo foff ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 neyse bayaa ugrastırdı ama hallettım kırlıklık ıcın ozur dılerım ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 hmm ... napolyon güzelmiş bu bağlamda fransa ... bilgisayar alenen top ne zaman sınırlarımızı açsak 10 turn içinde dalıyo toplar ... barbarların şehir sahibi olabilmeside ilginç olmuş ... fm2006 civ4 offf offf ... bu arada civ4 fm2006 callof duty 2 çıktı forumlardaki adam sayısı bayaa azaldı :) ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 fm2006 oynamaktan civ4 e zaman kalmadi..iki kere baktim soyle civ4 e ama nasilsa cok farkli geldi civ3 den alisamadim ondan fm2006 ya dondum civ4 un yeniliklerini ogrenmek yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 demek çıktı, yandık ki ne yandık. Alan çıkmıyor evden...[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 walla bende civ4 ü oynamaya başladım bikaç saat sonra silip civ3 ü tekrar yükledim :) belki benim bilgisayarda biraz yavaş çalışması etkili olmuştur...[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar