Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 2-3 yıldan önce cıkmaz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 http://www.civilizationrevolution.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 O yenisi değil konsol çakması. Yenisi yok. Colonization çıkacak, ona yöneleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 aquila said: http://www.civilizationrevolution.com/ ilk kez görüyorum ilginçmiş ama bu farkli bir oyun hacı 5 değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Bu oyun pc dıoşındaki platformlar için çıkartıldı. Özellikle Nintendo DS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayakura Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Ben emperor'da 80% kazanıyorum. Immortalda Sezar ile bir kez bitirebildim ama bayağı zorlandım. Immortalda eğer askerin yoksa AI hemen saldırıyor ve dağıtıyor seni. Bu arada patch 1.17'nin crackı daha çıkmadı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Acaba BEyond The Sword'u yüklemek için warlords gerekiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 hayatımda ilk kez civilization oynamaya basladım ben de, direk beyond the sword'la, yalnız bir sorum var... bu population'ı dusurmenin bir yolu yok mu, slavery ile hurry production yapmak dısında ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 BTS warlords istemiyor. Settler yapmak ve şehir menüsünde avoid growth büyümeyi durdurur. Slavery dışında düşüren bir yöntem yok galiba, belki draft da düşürüyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Population u düşürmek istiyorsak food veren kareleri çalıştırmak yerine production veren kareleri çalıştır işçilerine. Ayrıca speciaistlere yönelerek de düşürebilirsin populationunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayakura Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 population'ı niye düşürmek istiyosun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 millet mutsuz oluyor, it's too crowded diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 şehre limit koy. Bir seçenek vardi food üretimini dengeliyordu böylece şehrin nufüsu artmiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Hehe, aldım oyunu BTSyi yükledim, şöle en kolayından bi oyun açtım, güzel güzel gidiyorum, kendimi tatmin ediyorum. Yannız 1600lü yıllar ve 350li turlarda yavaşladı.Son patchi yüklersem hızlanır mı, ve büyük değişiklikler var mı? Birde oyunda bi longbow, axeman üretiyorum, bir savaşta kullanamadan eskiyor, hemen süresi doluyor. Acaba bir hal çaresi varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Epic düzeyinde oyna oyunu. O zaman unitler daha çabuk eskiyor. Patchleri kesinlikle yükle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 ben unique birim geldiği zaman spamlayıp dağıtıyorum sağı solu. peacemonger takılıyorum onun dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Of Immortala yetemiyorum bıraktım ehue, 100.turn 2 civ i indirdim Stalin'le standard pangea da ama yine olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayakura Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 immortalda hemen hemen imkansız. ama gerçek dünya haritasında kazanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Yok imkansız falan değil civfanaticsdeki abiler yapıyo da oldukça zor tabi, ancak cultural gibi antin kuntin victoryler kazanabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ya arkadşalar bişiler sorucam ben yeni başladım civilization oynamaya da şimdi bu oyunda en alttan başlıyoruz bu günümüz çağlarına kadar geliyo dimi ? tahminen ne kadar sürede geliriz bu çağlara ? ayrıca şehirlerin güçlenmesi için neler öneriyosunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 2000lerde bitiyor. Normal oyun hızıyla herhalde 2 saatte falan gelir. Şehirin güçlenmesi birçok şeye bağlı ancak en temel faktörün nüfus olduğunu söyleyebiliriz çünkü ne kadar çok nüfus o kadar çok işlenen kare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayakura Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 tüm sehirlerde yemek, shield ve para dengesini çok iyi kurman lazım. Mesela nehir kenarlarına mutlaka watermill veya cottage yap. yeşil tepelere maden çöl tepelerine windmill, çorak arazilere sulama yapmanda fayda var. Bu oyunda en büyük mesele yeşillik topraklar üzerinde gelişmek. Çorak topraklarda ne kadar iyi oynarsan oyna bir yere kadar gelişebilirsin. Bundan başka tüm şehirlerde granary, theatre, courthouse, forge, library, marketplace, grocer ve university mutlaka şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 2000 ler derken 2050 lere falan gelebilirmiyim ? beyond the sword da ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 cottage yapiyorsan ileride yıkmayacağın bir toprağa kurucaksın onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 2000den sonra bir yerde 50 turn kaldı falan diye bir yazı çıkıyor. O süre dolduktan sonra sandbox tipi oyun olarak devam etmek mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar