Thealon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Bir el direksiyon,diğeri pencereden sarkıyorsa ; Chicago Bir el direksiyonda,diğeri kornada ise;New York Bir el direksiyonda,diğeri gazetede,ayak kati bir şekilde gaz pedalındaysa;Boston Her iki elde direksiyonda,gözler kapalı ,her iki ayakda frende ve korkuyla tir tir titriyorsa,California'da araba kullanan bir Ohiolu Hem el kol hareketi yapılıp,hem de ayak gaz pedalından ayrılmıyorsa;İtalya Bir el kornada ,bir el dışarıda,bir kulak cep telefonunda,diğer yüksek sesle müzik dinliyor ve ayak gaz pedalında,gözler kadın yayalar üzerinde ve sürücü hem yandaki arabadan biriyle konuşup,hem de arka koltuktakine birşey anlatmak için sürekli dönüyorsa, Burası Türkiye :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 haha italyanlarda bize benziyor aslında[signature][hline]Maverick(NerfMe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Ne münasebet canım onlar sadece 2 işi aynı anda yapıyor.Bizim şoförler çok amaçlı mutfak robotu gibi direksiyon başında 8-10 işi aynı anda yapabiliyo Euhaudhasd :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: numberten, 29 Aralık 2005 11:54 tarihinde demiş ki: haha italyanlarda bize benziyor aslında +1 ornegin pazarlık konusunda :P[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before! -Die_Human, acayip bir günde demiş ki: abi bi kere mantıklı düşünürsek sarhoş birinin o klozete kafasını sokması için biraz domalmış durumda olması lazım o durumda durabilen biri zaten sarhoş deildir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bizim şöförler isviçre çakısı gibi :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 eee bizimkiler yetenekli[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Bu italyanlar konusunda özellikle; Çok benziyoruz niyeyse ya. AB için hazırlanan bi VTR ( açılımını da bilmiyorum ama :D ) izlemiştim trafik konusunda, bu kadar benzerlik olmaz heralde.[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 onu bende izlemiştim bi italya bide ab yi gösteriyodu aynı biz valla[signature][hline]Maverick(NerfMe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 e burasi Türkiye bi farklılık olması gerek dmi :P[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 çok amaçlıdır bizim insanımız.[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste [Bu mesaj Razu tarafından 29 Aralık 2005 17:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: fede, 29 Aralık 2005 17:07 tarihinde demiş ki: Bu italyanlar konusunda özellikle; Çok benziyoruz niyeyse ya. AB için hazırlanan bi VTR ( açılımını da bilmiyorum ama :D ) izlemiştim trafik konusunda, bu kadar benzerlik olmaz heralde. oha türkiye sanki bu anlattığı diye düşünmüştüm :D[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 kıme gore neye gore[signature][hline]fistan kaptan ve tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Çılgın insanlarız ne olsun..[signature][hline]()_() ('o' ) <=== RabbiTs Aren't Sweet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar