Bjork Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Lem ben talia yapmadım ki şimdiye kadar.... Nasıl yapılır Talia...[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozii Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: Bjork, 29 Aralık 2005 16:57 tarihinde demiş ki: Lem ben talia yapmadım ki şimdiye kadar.... Nasıl yapılır Talia... zor walla :D allahın pisligi bilio nasıl yapılcagını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Talisman Of Talia filan gerekio sanırım... Adı üzerinde Talia.. :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozii Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 eet talisman of talia harunga warriordan cıkıo 5 tane lasım iron bar lasım 15 tane bulcan dan cıkıo talisman of desturfosadjkas bilmem ne lasım 7 tane :D ama flame cıkacagı mechul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Yaptırma parası war mı peki..? Proconsul öle beleş adam deil... :D Herşeyde para istio... :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claopatra Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Islaq su nova town olayını keske bu kadar acığa vurmasaydın bosunamı arka kapıdan sinsice girilmeye calısılıo :D :D :D Ama neyse sen su tank olma olayını hallet ben gelcem party pls die :P Zuahhaha yürü ıslaq kim tutar seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozii Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: Bjork, 29 Aralık 2005 17:07 tarihinde demiş ki: Yaptırma parası war mı peki..? Proconsul öle beleş adam deil... :D Herşeyde para istio... :D eet istıo 1m para istıo 1 tane de cristal :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar