Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 arkadaşlar biz birkaç arkadaş okul için bir site ve bir forum acmayı düşünüyoruz ama fazla bir asp fln bilgimiz yok. şimdi sizden bana 2 konuda yardım etmenizi rica ediyorum. 1- hostlar hakkında da pek bir bilgimiz yok. fiyat aşırı olmadığı sürece hızlı ve güzel bir host almak istiyoruz.bu konuda yardım lazım 2- yine aynı şekilde güzel bir forum istiyoruz yine fiyatı aşırı pahalı olmazsa güzel olur ve forumlar nasıl kurulur üyelik işlemler mysql databaseler gibi konularda yardıma ihtiyacımız var. biraz beleşe konmak gibi olabilir ama bizden kimse asp bilmediği için forum işlerini halletmek için bir gönüllü arıyorum . forumlarda boşuna yer işgal etmek istemediğim için icq'dan görüşürsek iyi olur ICQ : 86 36 64 14 şimdiden teşekkürler[hline]Why do your locks and rumpled head-clothes show 'Tis more than usual sleep that made them so? Why are the kisses which he gave betray'd By the impression which his teeth has made? - Ovid, Amores Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Reklam gibi olmasın ama http://www.vt.com.tr Sunucuları Türkiye'de ve onlara şu anakadar kötü diyen ben görmedim. Ama fiyatları biraz tuzlu. Kriweb.com da var ben bu 2ni de seviyorum. Tabi karar senin. Forum ise aspindir.com da bayağı bulabilirsin. Bişi soracak olursan özelden mesaj at. SAYGILAR [Bu mesaj HalbadaR tarafından 04 August 2003 19:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Profocio var Eno nun şirketi ona özel mesaj atarsan çok makul bir fiyata web alanı sahibi olabilirsin[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Bu arada forum kurulumu çok basittir, örneğin phpbb forumları herkez kurup kulanır yardım ederdidme birazdan çıkıcam bi tatile gidicem ondan üzgünüm[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 alan adını hallederim. host vergonen'de pahalı geldi biraz. forum olarak php kullanmak istiyorum paralı olması sorun değil çok pahalı olmadıkça. free olanlar pek birşeye benzemiyor genelde. mesela paticiğin forumları güzel böyle birşey olabilir.[hline]"self improvement is masturbation self destruction is the answer" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 www.progen.com.tr www.sadecehosting.com[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 hm bu ikisinden biri güzel olabilir host için.. ama hangisi ? :) bende karar verme özürlülüğü vardır şimdi bunlardan hangisi daha iyi ? bir de forum için öneriniz nedir ? fazla pahalı olmasın lütfen :)[hline]"self improvement is masturbation self destruction is the answer" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 forumlardan eno'ya ulaşırsan o sana profocio.net konusunda bilgi verebilir yardımcı olabilir.. hatta görürse gelir sanıyorum topici; bilgilendirir seni de[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 pekala host olayını hallolmuş sayalım. şimdi sade, yavaş baglantılarda kasmayacak, güzel görünümlü kısaca bu forum gibi bir forum arıyorum fiyat çok uçuk olmasın. ve birde bu forumun kurulumunda yardım lazım[hline]"self improvement is masturbation self destruction is the answer" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 phpbb var en çok gördüğüm[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Phlox ile özel mesajdan irtibata geçtim, mesaj atmış sağolsun... Yeri gelmişken bir konuya da değineyim. Kontrol panelimiz sayesinde, tek tıklama ile sitenize phpBB yada Invasion forum kurabiliyorsunuz. :) Bu arada, profocio yu öneren arkadaşlara da teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Wow Profocio (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 kötü kardeşim profocio kötü. hızlı, göçmüyo bi türlü server bak mail gelmiş bikbikbik diye okuldan bi hocadan şimdi nası diycem lanet olsu host göçtü bakamadım diye? up kalıp durmasa ölür sanki?[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar