CapN Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Şuanda Aktif Olarak Capn 70 - Paladin Jergal 70 - Lock Deah 70 - Druid Letas 70 - Druid Enfo 70 - Druid Nekheb 70 - Priest Pulsar 70 - Lock Teq 70 - Priest Raimad Ne Oldugu Bellı Degıl Oynuyomu Oynamıyomu Lvl Kac Bılgım Yok :P Feldas - Bır Lock Arkadas Daha Katıldı Aramıza Birde Shaman var ama Nıckını Unuttum :) [ Mesaj 04 Nisan 2007, Çarşamba - 16:44 tarihinde, CapN tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 catastrope'a el sallıyim bari ben de bu forum aracılığıyla :=) omgicrit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 kofi annan gibi raimad'i ikna cabalarina giristim ama gelmiyor adam oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 raimad level 67'de öldü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Omgicrit heyt be! Özlemisim ya, hala senin ki gibi bi nick görmedim görmem :P O steady dps nedir bilmeyen app dps classlarımızı eğitmeyi başardık, keşke sende olsaydın :/ Ben hala guildin main healeri, derya hala main tank öyle devam ediyoruz degisen bisey yok. Ama artık boss kesebiliyoruz :P Özlemisim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 eheh abi ben derya karakteri biara satılığa çıkarıyo die guild karıştı baya falan dedim panikledim kaçtım zaten omgicritle oynamıyorum buaralar şimdi rppvp serverlarda kasıyorum ölesine :D dur msnimi vereyim bari özel mesajdan kirlenmesin buralar daha fazla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 thrall jr. ile donduk buraya (secret bump). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 horde kimse var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 horde da köy hizmetlerine girsene? efsane guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 girdim dün denk gelince. sonra 1-2 saat sonra çıktım. :D eskiden bizim KA FA BIN BES YUZ guildimiz vardı ama teee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 niye çıktın be bayağı geyik sitesi vardı keşke horde olsaydım diodum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 bilmiyorum ya beğenmedim. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar