Zopik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Ranma tavsiye üstüne izlemeye başladığım bir anime. Bulması biraz zor ama güzel bir rip'ini yakaladım. Ne yazıkki direk ingilizce dublaj. Birde yanında alt yazıları var ki kimi zaman hiç tutmuyor birbirini sinir oluyorum. Neyse efenim animenin ismi aynı zamanda ana karakterimizin ismi Ranma Saotome. İlk bölümünü az önce izledim. Eğlenceli bir anime. Kısaca özetleyecek olursak; Ranma ve babası Çin'de pek ayak basılmamış yerlerde antreman yapmaktadırlar. Bir gün babasının isteğiyle garip yerlerden birine giderler. Orada bulunan görevliyi dinlemeden 1000 farklı ufak çeşme/havuz'un olduğu yerde dövüşmeye başlarlar. İlk önce Ranma babasını, sonra da babası Ranma'yı farklı havuzlara fırlatır. Sonucunda Ranma genç bir kıza ve babasıda bir pandaya dönüşür. Ve bu olay her ıslandıklarında tam zıttı şekilde gerçekleşmektedir. Kızlarından biriyle evlenmesi için Ranma'yı bekleyen zavallı adamın ve kızlarının ise olaydan hiç haberi yoktur :)[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 anime.fin grubunun RIPleri canavar gibi... Tavsiye ederim =)[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Über Geyik Bi anime Bu Ya..Mangas DA Fransizca Olurdu Onu İzlerdim...Tabi Konuya Fransızım Ama Ossun =)[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır... ---Uluç Sergün--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 anime.fin grubunun riplerinin 31GB kadar olduğunu neden söylemiyorsun ;) eski ama çok eğlenceli bir animedir. klasiklere dönüş yapcağım diyen herkesin seyretmesi gereken bir yapım bence[signature][hline]For all your anime needs: Click Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Ranma zaten 5 sezon, filmleri ve ovaları da var. 31GB az bile tahmin edilebilir dedim =)[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar