cado Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 merhaba arkadaşlar ben bu oyuna yeni başladım ve bi kaç sorum var ilk olarak bu oyunda PvP varmı[signature][hline]:tebrikz:
saldur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 var. dier sorularını böyle sırayla mı soracaksın :D[signature][hline]saldure / sword / PATiCiK / aege silkroad
das_orko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Hiç forum okudun mu?[signature][hline]Legolas Aege Paticik I like upgrated blue weapons with high crt
lord_hades Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 lvl 10 dan sonra bir tane kadın npc var ondan bir renk cape alıp başka cape takmış playerlarla pvp yapabilirsin. lvl 20 de meslek seçiyorsun 3 meslek var trader,hunter,thief bu üç job da başlı başına pvp zaten trader larla thiefler ve yine thieflerle hunterlar kapışabiliyor anlıycağın istediğin her yerde pvp yapabilirsin[signature][hline]Nick:Shela2 LvL:28 Job:Thief lvl2 Class:Bow-Lightning Server:Troy Guild:iSTANBUL
cado Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: saldur, 28 Aralık 2005 21:25 tarihinde demiş ki: var. dier sorularını böyle sırayla mı soracaksın :D :) yok oyuna giremedim için daha kavrayamadım oyunu ondan :) oyuna girersem anlarsam kavrarsam bikaç soru daha sorabilirim die :) yeni konu açmayım die. neyse bir soru daha soracam 1.party nasıl kuruluyo 2.beni birisi partye aldığında onun kestiği yaratıktan bana ex gelmio bunun nedeni nedir[signature][hline]:tebrikz:
miralkoli Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bu oyunda pvp var. hemde kralı var. pvpler knight online'dan ve benzeri oyunlardan daha güzel . genel pvpler hırsızlar ve koruyucular arasında olur . leveller birbirine yakınsa çok çekişmeli olur ve izlemesi bile zevk verir. genelde 2 yıldız ve daha yüksek kervan yapanlara dalan thieflerle hunterlar ve trader arasında geçer pvpler. onun dışında level 10 olduğunda satın aldığın bir atkı ile diğer oyuncularla kapışabilirsin . ayrıca levelin 20 iken level 30 birine dalarsan hüsranla karşılaşabilirsin :)[signature][hline]Clan: FiRe LV: 3x Server : Aege Spear Master Alayına isyan ...
lord_hades Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bu sefer kızmaları doğru bak bi üstteki topicee onda da aynı soru var[signature][hline]Nick:Shela2 LvL:28 Job:Thief lvl2 Class:Bow-Lightning Server:Troy Guild:iSTANBUL
saldur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: cado, 28 Aralık 2005 21:27 tarihinde demiş ki: said: saldur, 28 Aralık 2005 21:25 tarihinde demiş ki: var. dier sorularını böyle sırayla mı soracaksın :D :) yok oyuna giremedim için daha kavrayamadım oyunu ondan :) oyuna girersem anlarsam kavrarsam bikaç soru daha sorabilirim die :) yeni konu açmayım die. neyse bir soru daha soracam 1.party nasıl kuruluyo 2.beni birisi partye aldığında onun kestiği yaratıktan bana ex gelmio bunun nedeni nedir şu an party ile ilgili yeni bir konu var ona bak istersen. orada sorunun cevabını bulabilirsin.[signature][hline]saldure / sword / PATiCiK / aege silkroad
lord_hades Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 miralkoli ben daha hızlı yazdım :D[signature][hline]Nick:Shela2 LvL:28 Job:Thief lvl2 Class:Bow-Lightning Server:Troy Guild:iSTANBUL
miralkoli Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 fakaaat, eğer herhangi bir mesleği icra etmiyor ve de başka oyunculara dalıp öldürürsen çok kötü bir dezavantaja sahip olursun . buna murderer deniyor . herkes sana dalabilir ve senin yapman gereken sadee kaçmaktır . eğer murdererken başkalarını öldürürsen gittikçe batağa girersin, ve çok fazla exp kaybedersin .[signature][hline]Clan: FiRe LV: 3x Server : Aege Spear Master Alayına isyan ...
lord_hades Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 +1 bunu unttum :D[signature][hline]Nick:Shela2 LvL:28 Job:Thief lvl2 Class:Bow-Lightning Server:Troy Guild:iSTANBUL
miralkoli Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 :D yaşlandık azizim, yetişemiyorum artık :D said: lord_hades, 28 Aralık 2005 21:28 tarihinde demiş ki: miralkoli ben daha hızlı yazdım :D [signature][hline]Clan: FiRe LV: 3x Server : Aege Spear Master Alayına isyan ...
cado Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 oynayanların imzasına baktımda herkez aege de oynuyo bende orda başlayam bari :)[signature][hline]:tebrikz:
miralkoli Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 xian en yüksek levellerin bulunduğu server, en eskisi . aege ve troy o servera göre daha yeni. troy en son açılan server. bu gidişle yeni bir server daha gelebilir çünkü serverlar %200 dolu :)[signature][hline]Clan: FiRe LV: 3x Server : Aege Spear Master Alayına isyan ...
aramil Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 %200 az bre :D En rahat girdiğim saat 07:00-11:00 arası, diğer zamanlardada 3-5 denemede giriyorum.[signature][hline] ~~Xtara~~ Level: 42 Weapon Class: Bow Force Class: Ice (Light+Fire) Armor Class: Protector Guild: Paticik Server: Aege Ahanda Resmim
agabey19 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Serverlar gelince ilk 20-30 dakika girebilceğimi zannetmiyorum yığılma olacak eğer herkes öğrenirse Cannot open trafic.... (c9) Disconnect....[signature][hline]::: Level 61 Paper mage ::: Nation : Karus Clan : HESPERUS Server : Ares NP : 9xxx (KE'yi bıraktım) _______________________ Server : Aege Nick : AGABEY Clan : FiRE Level : 25 Job : Trader
miralkoli Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ben hiçbi zaman ilk denemede giremiyorum :D sen yine iyisin said: aramil, 28 Aralık 2005 21:37 tarihinde demiş ki: %200 az bre :D En rahat girdiğim saat 07:00-11:00 arası, diğer zamanlardada 3-5 denemede giriyorum. [signature][hline]Clan: FiRe LV: 3x Server : Aege Spear Master Alayına isyan ...
cado Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 spear oldum hangi skill lere verirsem ii olur
Öne çıkan mesajlar