Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi kaç soru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lvl 10 dan sonra bir tane kadın npc var ondan bir renk cape alıp başka cape takmış playerlarla pvp yapabilirsin. lvl 20 de meslek seçiyorsun 3 meslek var trader,hunter,thief bu üç job da başlı başına pvp zaten trader larla thiefler ve yine thieflerle hunterlar kapışabiliyor anlıycağın istediğin her yerde pvp yapabilirsin[signature][hline]Nick:Shela2
LvL:28
Job:Thief lvl2
Class:Bow-Lightning
Server:Troy
Guild:iSTANBUL
Mesaj tarihi:
said:
saldur, 28 Aralık 2005 21:25 tarihinde demiş ki:
var. dier sorularını böyle sırayla mı soracaksın :D
:) yok oyuna giremedim için daha kavrayamadım oyunu ondan :) oyuna girersem anlarsam kavrarsam bikaç soru daha sorabilirim die :) yeni konu açmayım die.

neyse bir soru daha soracam
1.party nasıl kuruluyo
2.beni birisi partye aldığında onun kestiği yaratıktan bana ex gelmio bunun nedeni nedir[signature][hline]:tebrikz:
Mesaj tarihi:
bu oyunda pvp var. hemde kralı var. pvpler knight online'dan ve benzeri oyunlardan daha güzel . genel pvpler hırsızlar ve koruyucular arasında olur . leveller birbirine yakınsa çok çekişmeli olur ve izlemesi bile zevk verir. genelde 2 yıldız ve daha yüksek kervan yapanlara dalan thieflerle hunterlar ve trader arasında geçer pvpler.

onun dışında level 10 olduğunda satın aldığın bir atkı ile diğer oyuncularla kapışabilirsin .

ayrıca levelin 20 iken level 30 birine dalarsan hüsranla karşılaşabilirsin :)[signature][hline]Clan: FiRe
LV: 3x
Server : Aege
Spear Master
Alayına isyan ...
Mesaj tarihi:
said:
cado, 28 Aralık 2005 21:27 tarihinde demiş ki:
said:
saldur, 28 Aralık 2005 21:25 tarihinde demiş ki:
var. dier sorularını böyle sırayla mı soracaksın :D
:) yok oyuna giremedim için daha kavrayamadım oyunu ondan :) oyuna girersem anlarsam kavrarsam bikaç soru daha sorabilirim die :) yeni konu açmayım die.

neyse bir soru daha soracam
1.party nasıl kuruluyo
2.beni birisi partye aldığında onun kestiği yaratıktan bana ex gelmio bunun nedeni nedir

şu an party ile ilgili yeni bir konu var ona bak istersen. orada sorunun cevabını bulabilirsin.[signature][hline]saldure / sword / PATiCiK / aege silkroad
Mesaj tarihi:
fakaaat, eğer herhangi bir mesleği icra etmiyor ve de başka oyunculara dalıp öldürürsen çok kötü bir dezavantaja sahip olursun . buna murderer deniyor . herkes sana dalabilir ve senin yapman gereken sadee kaçmaktır . eğer murdererken başkalarını öldürürsen gittikçe batağa girersin, ve çok fazla exp kaybedersin .[signature][hline]Clan: FiRe
Spear Master
Alayına isyan ...
Mesaj tarihi:
:D yaşlandık azizim, yetişemiyorum artık :D

said:
lord_hades, 28 Aralık 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
miralkoli ben daha hızlı yazdım :D
[signature][hline]Clan: FiRe
Spear Master
Alayına isyan ...
Mesaj tarihi:
xian en yüksek levellerin bulunduğu server, en eskisi . aege ve troy o servera göre daha yeni. troy en son açılan server. bu gidişle yeni bir server daha gelebilir çünkü serverlar %200 dolu :)[signature][hline]Clan: FiRe
Spear Master
Alayına isyan ...
Mesaj tarihi:
%200 az bre :D En rahat girdiğim saat 07:00-11:00 arası, diğer zamanlardada 3-5 denemede giriyorum.[signature][hline] ~~Xtara~~
Level: 42
Weapon Class: Bow
Force Class: Ice (Light+Fire)
Armor Class: Protector
Guild: Paticik
Server: Aege
Ahanda Resmim
Mesaj tarihi:
Serverlar gelince ilk 20-30 dakika girebilceğimi zannetmiyorum yığılma olacak eğer herkes öğrenirse

Cannot open trafic.... (c9)

Disconnect....[signature][hline]::: Level 61 Paper mage :::
Nation : Karus
Clan : HESPERUS
Server : Ares
NP : 9xxx (KE'yi bıraktım)
Level : 25
Job : Trader
Mesaj tarihi:
ben hiçbi zaman ilk denemede giremiyorum :D sen yine iyisin

said:
aramil, 28 Aralık 2005 21:37 tarihinde demiş ki:
%200 az bre :D En rahat girdiğim saat 07:00-11:00 arası, diğer zamanlardada 3-5 denemede giriyorum.
[signature][hline]Clan: FiRe
Spear Master
Alayına isyan ...
  • Yeni Oluştur...