Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2005 Hatırası xD

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Bütün kızlar toplandık diye bir şarkı vardı.Ama bu defa tam tersi :D[signature][hline]Nick : FulongFei
LVL : 60 (Nihayet :D )
Nat. : Karus
Clan : ( xD)
NP : ( xD)
Kasmaya devam ediyoruz.....
Mesaj tarihi:
ey maşallah iyi dupelemişler :D[signature][hline]Nick : _TiKiTo_
Nation : Karus
Server : Diez
Level : 63
Clan : Dream
Np : 7x.xxx

deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo
Mesaj tarihi:
Ne düpü,ne tüpü yaw.:D
+8 Hell breaker var kendim bastım.Cypher'de itemler silinince
hala elimde duruyordu.İlk gün herkes çıplaktı.Sonra Datacılar saolsunlar yavaş yavaş +8 ve +9 larla doldurmaya başladı serveri şu an :D[signature][hline]Nick : FulongFei
Mesaj tarihi:
arkadaşlar cyperda oynuyupta bana legitim diyen olmasın 2 ayı askın sure oynadım o serverda kutuları dupluyup kırdırdılar +1 itemleri basıp +8 e koydular bankaya hiç biri silinmedi kutudan cıkan itemlerin alayı dupe gibi bişey hala ama silmiyolar yada kutudan cıkan itemler dupeden sayılmıyormu ne poksa
Mesaj tarihi:
Edersen et,üstüne bir de küfür et istersen ,ama anlamaz gavur :D
FallenArcheR'i birine verdim
256 elimden alındı.
Şu an priestim ve ben varız :)[signature][hline]Nick : FulongFei
Mesaj tarihi:
ben legitim :D

legal ile illagal olduğum ss leri koyarım farkı görürsün :D

Doğru ya artık 256 iLe sen girmeyeceksin tmmdır O adamın durumu kötü :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu
LwL : 62 ( %01.07 )
CLan : ...
Np : 13x.xxx
Server : Cyhper ( -_- )
Mesaj tarihi:
bıraksana sen pckopat kosp kullanmadınmı? yada kospcuların partisinde yatarak kastırtmadınmı kendini.
dupe yapmadınmı dupe itemi bile bile alıp kullanmadınmı geç bu işleri dupelemiş adamlar kutuyu basmıs cıkan itemler +8 e nasılk olsa silnmiyor GM neden notice geçti kutuları yok edin diye demekki kutudan cıkan itemler dupe olmuyor silemiyorlar
kutuyu dupleyen cyperda adam oldu şimdi zaten :D
Mesaj tarihi:
Ben dupe bakımından diorum Ben Dupe yapmadım bilmiorum Ama veren arkadaşlarım oldu kuLLandım... Kosp KuLLanmadım mı kuLLandım tabi MeseLa 2 günde 61 den 62 oLdum kosp party iLe Ben Yaptığımı derim inkar etmem NasıL kastığımızın ss nide gösterim mi ? Ama Ss aLmadım Bir daha kasarken Çekerim Ama Daha exp kasmayı düşünmüorum ...[signature][hline]Nick : pCBuyucu
LwL : 62 ( %01.07 )
CLan : ...
Np : 13x.xxx
Server : Cyhper ( -_- )
Mesaj tarihi:
Cypher'de macro ile kasmayanı dövüyorlar :D.
Ben bunu bilir bunu söylerim.Karşı olduğum 2-3 şey var cypher'de.

CZ'de macro,Edit char,Data item,dupe..(KS'yi unutmamak lazım BOSS'larda :D)[signature][hline]Nick : FulongFei
  • Yeni Oluştur...