-Mehanix- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 60 olması yeterli.. dusunenler olursa guzel fiyat verebilirim ally olması lazm[signature][hline]Jinnz Norton - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_Wan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Ooo Mehanix Norton :P naber eski dostum? Hatırladın umarım, az CS, Ultima oynamadık seninle.. Obi_Wan_Kenobi ben.. Görünce bi selam vereyim dedim, topiç p.ç olmadı işallah :))[signature][hline]There is no Emotion; There is peace There is no ignorance; There is knowledge There is no passion; There is serenity There is no death; There is the Force Obi-Wan "Ben" KENOBi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Obi_Wan, 23 Aralık 2005 19:39 tarihinde demiş ki: Ooo Mehanix Norton :P naber eski dostum? Hatırladın umarım, az CS, Ultima oynamadık seninle.. Obi_Wan_Kenobi ben.. Görünce bi selam vereyim dedim, topiç p.ç olmadı işallah :)) saol sen nasılsın?:)[signature][hline]Jinnz Norton - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_Wan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 iyilik saol. artık icq kullanımadığımızdan görüşemiyoruz tabi. msn kullanıyorsan [email protected] 'dan ulaşabilirsin bana. ;)[signature][hline]There is no Emotion; There is peace There is no ignorance; There is knowledge There is no passion; There is serenity There is no death; There is the Force Obi-Wan "Ben" KENOBi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Oww kimlerde buradaymış:P ASSASSIN i burdada mi topliyacaksin obi:) Archdevil(Assassin)[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu Her Zaman Arkanda... ---ASSASSIN--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goliath Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mace ustadı Mehanix .... Bu arada O Obi dedıgın arkadas bızım Assasin guıldının lıderı Obi deil...Aklında olsun... Bunu dıyen kım dıceksın...Ronin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorphs Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Merhaba arkadaşlar oyun skıldığım için accountumu satmak istirorum Magtheriton 60 mage troll epic mount mevcut Darksarrow 60 orc rogue BL 51 orc hunter fiyat 250ytl diğer ayrıntılar için [email protected] acc şuan aktif istersen 51 i 60 yapabiilirim almayi düşünürsen... da sonradan gördüm ally miş :Ps [Bu mesaj Dorphs tarafından 25 Aralık 2005 18:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Bu SNN deki obi deil sanirim yaws.[signature][hline]WoW - Sirplaya - Magtheridon L60 Mage CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 lam ronin napion özel msga gel öperim[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 lam ronin senin msn bende varki zaten:D bu konuyu ayrı bir zamanda tartışalım, forumun içine iyice etmeden:P[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu Her Zaman Arkanda... ---ASSASSIN--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bl 60 lock epix li satıcam isteyen pm atsın[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draven_13th Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: wildpervert, 27 Aralık 2005 02:22 tarihinde demiş ki: bl 60 lock epix li satıcam isteyen pm atsın bilgi verseydin abi bi yerden hoş olurdu ally mı horde mu :) detaylı bilgi ve istedigin fiyatı yahut suanki en az bidi söylersen sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: goliath, 25 Aralık 2005 03:09 tarihinde demiş ki: Mace ustadı Mehanix .... Bu arada O Obi dedıgın arkadas bızım Assasin guıldının lıderı Obi deil...Aklında olsun... Bunu dıyen kım dıceksın...Ronin O Macelerı sen yapıyodun sanırım ona..[signature][hline]Darti -Burning Legion- Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pygmalion Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bende var bir tane warrior lvl 60 epic 5k civarı critik gördüm bu charla . ilgilenirsen pm yolla . teklifin iyi olursa satabilirim . istersen ss de yollarım sana maliden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 vayyy :) ünlü Nebula North çu Mehanix :) Az kovalamadık birbirimizi senle[signature][hline]Dark Jedi Padawan Dant. Huns Guild /Yakınşehir (Corbantis) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zedna Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 60 Orc Warrioor 1 hafta sonra L.General olcak bir aksilik cikmaz ise Darkspear Trol ,Argent Dawn Exlated . Mc Farmlayan bir Guildde Herbalism ve Alchemy 300 Fiyatta 400 olrak dusunuyorum [Bu mesaj Zedna tarafından 29 Aralık 2005 14:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Ama ne yazıkki arkadaş ally char arıyor.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zedna Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 dikkat etmemişim :P ups sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar