MeTaLLiCaMK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 YanıtLarınızı bekLiorum WaLLa cıLdıracam Şimdi Pach'i indirdim Ondan sonra Bi baktım Pc yi dondurdu SurekLi böLe yapıor nasıL DuzeLtebiLiriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Bu sorun bende de var. 256 ile tekrar oynamaya başlamıştım.Ne yazık ki şifresi felan hepsi değişmiş xD[signature][hline]Nick : FulongFei LVL : 60 (Nihayet :D ) Nat. : Karus Clan : ( xD) NP : ( xD) Kasmaya devam ediyoruz..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bende de aynı sorun var hemen cevap acil nolur:D yok sa tımarhaneye kapatacam kendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bnm de basıma geldi ama bi kac kere denedikten sonra [resetlemeler fln, arada küllüğü fln kırdım :D] girdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b52 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 aynı şekilde bende ya kafayı yemek üzereyim tam 10. denemem hala girmiyo birazdan kafam ekrana girecek delirmek üzereyim...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidya Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 beyler benimde pc takılıyo ve girmiyo acil bir cevap alırsam iyi olur :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar