sukirpisi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 sp farm yaparken benim tavsiyem cold-ok-int-armor olucak çünki sp farmer eniyi bandit kalesinde yapılıyor , her 5 sn. de bir bandit archer çıkıyor yani cold un ilk büyüsünün zamanı kadar. neden armor ? armor çünki banditler phy. atack veriyor , level 14 ken 5 cold master , 5 ok master verdiginizde herbandit size 182 sp veriyor(4 kişilik partide) fakat level 14 olmadan daha önce giderseniz ki gidebilmeniz için armor giymeniz şart , daha çok sp kazanırsınız. Neden okcu ? okcu çünki bandit kalesinde acayip yer savaşı oluyor , hem daha çabuk atack verirsiniz hemde rakibinizden daha hızlı olursunuz. para konusuna gelince sp farmer olmadan önce 100-150 k kadar para ayırın derim rahat edersiniz , fakat oyuna yeni başlıyorum diyorsanız bandit kalesine girebilicek durumda oldugunuz anda saglam çalışan bi adamın yanında durup onun düşürdüklerini toplamak size gene yetecektir . quest yapmalımı? bandit kalesine girebilicek level e erişene kadar yapılabilir fakat bandit kalesinde kasmaya başladıgınız anda kesinlikle quest yapmayın derim , çünki alıcagınız herxp sizi bandit kalesinden daha çabuk çıkarır ve bandit kalesindeki performansı yakalayamazsınız.
special77 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 level 10 oldum questleri de yaptım(miaorjeong hariç) 410-420 SP biriktirdim. Nasıl mı geldim? Hiç SP kullanmadım eziyet bişe yaa. Ama umarım bana çok faydalı olur Arkadaşlar mastery level'ı çok yükseltirsek ex kazanma oranı o kadar yükselir mi? (örneğin Heuksal'ı, Lightning'i ve Force'u şu anın son seviyesine getirirsem(mastery level 10) ve her level atladığımda her üçünü yine arttırırsam daha mı çabuk level atlarım ???
sukirpisi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 sp farmerda master ile force levelin arasında 9 level(en fazla sp için) bulunmalı ! masterlardan herhangi birinin (cold fire lighting vs..) levli eger senin levelinle eşit olursa enfazla exp i alırsın fakat sp farmer olucam sp kasıcam diosan masterın 5 de kalsın (istersen bütün forceları level 5 yap fakat unutma 300 sınır var ) ve sp kasmaya basla yani daha açık anlatmak gerekirse mesela okcusun ok masterını level 5 yapıp ilk büyünü aç daha sonra cold fire lighting forcelarınıda level 5 e getirip ilk büyülerini aç daha sonrada level 14 e kadar sp biriktir level 14 den sonra bulabildigin eniyi armor ve silahla sp kasmaya devam et çok zor ve meşakatlibi iş ben 2 günün sonunda bıktım ve bıraktım fakat 2500 sp birikmişti
Öne çıkan mesajlar