Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 arkadaşlar FATAL da söyledi bende denedim monsterlar takip ediyolar artık:S(etmiyoda olabilirler) [signature][hline]Ares Mage Level 62 200k+ nps Owned_By Polifonik_Osuruk [Bu mesaj Polithe1st tarafından 29 Aralık 2005 13:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 yanliz SKil Vardi Zaten Ama GERi Gidiyodu Yaratiklar.. omu Düzelmis [Bu mesaj KiMBUPiSLiK tarafından 29 Aralık 2005 13:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Georing Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Yemin et!![signature][hline]Nick:Georing LVL:6x Clan:TakeDown Nation: ElmoRaD RaCe:Warrior SRVR:ARES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 daha uzun takip ediyo XD sonra geri dönüyolar ama:D[signature][hline]Ares Mage Level 62 200k+ nps Owned_By Polifonik_Osuruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozii Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 denedım olmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 kimbu pislik sizin ordan picallotr oje gel pc pc falan herkez orc oldu ama sen olmadın neden sende orc olsan daha da iyü olmasmı[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 kendimi Birazcik Düsünmedigimden Belki.. :horace:[signature][hline]S: Ares C: Ins0mnla L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ah be bi an için sevindim XD fatal geldi diyince dedim deniim golemler baya kovaladı ama :([signature][hline]Ares Mage Level 62 200k+ nps Owned_By Polifonik_Osuruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Evet topic açalım,kimbupislik orc olsun..zaten benim gözüme human gibi gelmiyooo.orc ol orc!!yakışır sana[signature][hline]şşşt yanlış olmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Georing Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ben olsaydım bulcanlarda denerdim golem de denilirbi be asdfasf[signature][hline]Nick:Georing LVL:6x Clan:TakeDown Nation: ElmoRaD RaCe:Warrior SRVR:ARES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bulcanlarda demeneqmi gerek kalmaz arkasında kosmalarına oluwerirler hemencicik polinin eli agır biraz -------------------------------------------- kimpupislikde orc olsa harbiden iyi olur hem zate humanlara elbiseler fazla guzel gozukmuyo dogrusu bizim wariorlar nasıl boynuzlu olanlar soyle bi yaratıga Z yapması o anki gorunusu hasta ediyo beni hasta[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 LoL[signature][hline]S: Ares C: Ins0mnla L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Yaw gelmez o skill boşuna çabalamayın :D.[signature][hline]Nick : FulongFei LVL : 60 (Nihayet :D ) Nat. : Karus Clan : ( xD) NP : ( xD) Kasmaya devam ediyoruz..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Ya Zaten SKil Var Calisiyoda problem SKilde Diil Hayvanlar Erken Dönüyo ..[signature][hline]S: Ares C: Ins0mnla L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozii Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 29 Aralık 2005 13:46 tarihinde demiş ki: Ya Zaten SKil Var Calisiyoda problem SKilde Diil Hayvanlar Erken Dönüyo .. bro cok bilimsel konusma sasırtıosun benı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Bilimle Ne alakasi Var noob :horace:[signature][hline]S: Ares C: Ins0mnla L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozii Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 29 Aralık 2005 13:50 tarihinde demiş ki: Bilimle Ne alakasi Var noob :horace: ziee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ares1 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Ya eet voke edilio ama eskisi gibi hemen gitmio yine biras takip edio yane ßen ßLe gordum cunku yanLısda olabiLir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: bozii, 29 Aralık 2005 13:48 tarihinde demiş ki: said: KiMBUPiSLiK, 29 Aralık 2005 13:46 tarihinde demiş ki: Ya Zaten SKil Var Calisiyoda problem SKilde Diil Hayvanlar Erken Dönüyo .. bro cok bilimsel konusma sasırtıosun benı xD :D :D :D :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar