Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1313 pach

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
update etmiyor o.O[signature][hline]Nick : _TiKiTo_
Nation : Karus
Server : Diez
Level : 63
Clan : Dream
Np : 7x.xxx

deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo
Mesaj tarihi:
Yok paso peach Geliyo ama En ufak Sorunlar Cözülüyo User lerin Sorunlariyla ilgilenmedikten Sonra 1999 peach Gelse Yinede Tartismalarin önüne Gecemessin..[signature][hline]S: Ares
C: Ins0mnla
L: 65
J: Arc Mage /Human

[Bu mesaj KiMBUPiSLiK tarafından 29 Aralık 2005 10:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sen nasıl indirdin o patchi??[signature][hline]Nick: ::MaHoNi::
Class: Shadow Knight
Server : Xig.
Clan:X_PaNDoRa
LvL:6x
Np:1xx k

Nick: Mrs_Frenzy
Class: Elemental Lord
Server : Cyper
Clan:
LvL:6x
Np:2x k
Mesaj tarihi:
ftp://69.26.175.250/knight/upgrade/
buradan gorebılırsınız patch1313.zip i demin hızlı yazınca yanlıs yazmısım kusura bakmayın[signature][hline]
Mesaj tarihi:
hayir kusurluk bir konu yok dostum :) kisisel olarakta alma bu topigi okuyacak bir ton insan olacaktir emin ol. Cogu kisi 1001 varyasyonla patch yaziyor . O acidan yazdim. Yoksa yama demeninde bir zarari yok[signature][hline]Somewhere along the days of my life
I found my faith in you

(Cry for me)
Mesaj tarihi:
Arkadaslar ben patchlerımı manule yapıyorum eger benım gıbı yapmak ısteyen arkadaslar varsa sadece burdan kopyala yapıstır ve daha sonra zıp ko nun ıcıne acabılırsınız..

ftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade/
Mesaj tarihi:
ben cektim 1313 ü. 1312 nin hackshield hatasını düzeltmişler[signature][hline]Bana bir Iron Belt verenin, kırg yıl kölesi olurum.
Server Ares Name Freisan
Lvl 62 %15 rogue

[Bu mesaj Kaladze tarafından 29 Aralık 2005 10:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kendi Çekmeye başlamadan açmıor zaten Ben bi kere denemiştim ondan onay verdikten sonra çektim ...[signature][hline]Nick : pCBuyucu
LwL : 62 ( %01.07 )
CLan : ...
Np : 13x.xxx
Server : Cyhper ( -_- )
Mesaj tarihi:
ya iyide ben onu indirdim (1313 patch) sonra Knight Online Dosyasının içine yapıştırdım bişeyler dedi tumune evet dedim sonra dedim bişey olur sileim sildim Bir Sorun YAŞAYABİLİRMİYİM BEYLER ;???????????????????????????????????????????????
Mesaj tarihi:
1313 patch'i %100 macroya karsi yapilmis . 5.4 mb olmasinin en büyük sebebi HackShield'in güncellenip versiyon degistirilmesi. 3rd Party programlar konusunda daha hassas olacaga benziyorlar.[signature][hline]Somewhere along the days of my life
I found my faith in you

(Cry for me)
Mesaj tarihi:
said:
Kaladze, 29 Aralık 2005 10:54 tarihinde demiş ki:
ben cektim 1313 ü. 1312 nin hackshield hatasını düzeltmişler

hackshield hatası dediğin k2netowrk yazısıs gözüküoırdu ıd ile password gelmiordu orasımı yoksa hackshield dolmuormuydu ?[signature][hline]Nick:Kicken
LvL:56
Server:Ares
Job:Rogue/Assasian
Clan:StormEagles
Nation:Human

• Yeni Oluştur...