quamor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 bitiyorum bu adama yaw. :)[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 belli oluyo montaj oldugu.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek DiaBoLiC, 18 July 2003 10:02 tarihinde demiş ki: HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 bende bu adama bitiyorum o zaman.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeerGallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek DiaBoLiC, 18 July 2003 10:02 tarihinde demiş ki: HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ya siz gs liler espriden anlamiyorsunuz ne diyim bu kadar fanatik olmayin ayrica montaj felan degil . hemen saldiriyolar klavyelerine abanmis bi bicimde. az gul ne bilim komik bi sey iste.[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 yapmaz bunu ya o kadar öküz diil heralde[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 abi iyi yakalamislar montaji felan yok yeminle :)[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ya bu taaa dunya kupasindan kalma... o zamanda konmustu galiba forumlara herkez kiciyla gulmustu, o zaman daha galatasaray'a donmemis oldugu icin kimse "bizim futbolcumuza laf atana hemen karsilik veririz" mantalitesi yoktu hehe[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -Follow the Blind- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ahah montaj diil he! *LoL*[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek DiaBoLiC, 18 July 2003 10:02 tarihinde demiş ki: HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 e tabi maç dewam ederken maçı görüntülemek yerine yedek kulübesini görüntüleyen beyin özürlü basın mensuplarının olduğunu tahmin edemiyo futbolcular beyin özürlü fln ama gene de ii yakalamış :D hakan şükür tombala çek.jpg :D[hline]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 hatta aha burda http://us.news1.yimg.com/us.yimg.com/i/fifa/en/xp/20020622/i/873332790.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: HellHound, 13 August 2003 17:51 tarihinde demiş ki: ya bu taaa dunya kupasindan kalma... o zamanda konmustu galiba forumlara herkez kiciyla gulmustu, o zaman daha galatasaray'a donmemis oldugu icin kimse "bizim futbolcumuza laf atana hemen karsilik veririz" mantalitesi yoktu hehe Gs ye dönmüş olup olmaması beni ilgilendirmez ama ciddi ciddi montaj abi bu göremiyomusunuz. Photoshopta açın inceleyin ne diyim.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek DiaBoLiC, 18 July 2003 10:02 tarihinde demiş ki: HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 madem ilgilendirmio neden antifb'den foto yolluyosun... hayir montaj de gec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 evet dikkatli inceledim de harbi montaj galiba elinde heralde su şişesi wardı ve onun kapağını kapatıyodu. bu sırada çekmişler heralde fotorafını üstüne de bi boya atılınca su şişesi kapanmış tombala çekme olmuş :D[hline]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: HellHound, 13 August 2003 17:58 tarihinde demiş ki: madem ilgilendirmio neden antifb'den foto yolluyosun... hayir montaj de gec abi yollarım niye yollamıyım. Sen sanıyomusun ki ben direk pierre in fotosunu koysam sen veya başka bi fenerli bu hakan fotosunu yollamıycaktı. Ayrıca bunun montaj oldugunu tartışmak saçma geliyo. Bu arada neden agresifleştim onu da bilmiyorum. Biraz ateşim var ondan sanırım. Ne dediğimi bilmiyorum galba. :) Salla neyse[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek DiaBoLiC, 18 July 2003 10:02 tarihinde demiş ki: HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Yuh yani bu fotoğrafa montaj değil diyenin ellerini gözlerini öpeyim. Hakanın ellerine ve önünden çıkıntı yapan (!) zımbırtının oranlarına bakın bari![hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ben bu haliyle montaj goremiyorum cidden.[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Abi hakanın şeyi okadar olurmu yaw kesin montaj:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Bence montoj deil daha oncede gormustum hatta bi gazetede fln gormustum heralde tam emin değilim ama bence direk tombala olayına grmiş adam belli bide bakıyor inceliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: Larva, 13 August 2003 23:03 tarihinde demiş ki: Abi hakanın şeyi okadar olurmu yaw kesin montaj:D:D:D neden olmasın sapa saglam adam heuhe..[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ben de montaj deil die biliodum bu fotoyu :p montajsa da çok ii iş çıkarmış basit bir şey deil bu ki, böyle montajları antifb de göremessiniz :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 yok montaj deıl de yane o zaman gs de deıldı zaten ne olay yaratıyosunuz[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 adam 2 elınıde sortun ıcıne sokmus ... gordugunuz cıkıntılar adamın ellerı ... rocco yla karıstırmayın adamı ... resım montaj degıl ... fıfanın ınternet sıtesınde yayınlanmıs bır fotograf bu ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Montaj Hakanı Bacaklarından Tanırım bu Hakanın Bacağı Degıl :)[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 S.ktir edin montaj olsa ne olmasa ne bence o montaj değil adam orada açıp asılmıyor ya formayı düzeltirken eli kaçmıştır olabilir doğaldır uzatmayın :)[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Neden ocu gormus gıbı bakıyor :))[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar