Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The O.C. season 2

tutku89

Öne çıkan mesajlar

easynews dediğn yer neresi hala varsa sitede bizde nasibimizi alalım indirelim[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

warez diye bir program kullanıyorum ve çok da memnunum hem hızından hem de kaynaklarından vs vs.. bütün sezonların bütün episode larını da buldum şu anda mevcut.. denemeyen varsa tavsiye ederim[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
ryan chicagoya gidecek delleniyor seth diyo la diyo gezelim guneş kızlar falan fıstık yok diyor ben nazlı yarimi isterim kaptıgı gibi çantasını gidiyor gara sora otobus bekler ikene seth de bundan habersiz summerın yanına uçuyor summer diyo la diyo ryanı da kap gel ben de marissa yı getiriyom eyleşiriz alısveris merkezinde diyo tamam la diyo seth gidiyo bi bakıyo ryan yok gidiyo sonra gardadır bu mal diye gara bakıyo ryan orda allem ediyor kallem ediyor ikna ediyor ryanı sonra bunlar alışveriş merkezinde alıyolar solugu yardım amaclı elbise bakıcaklar ama icerde kalıyolar sonra havalandırmadan cıkmaya calısıyor ryanla seth seth cıkıyor ama ryan arkada kalıyor marissayla summerı dinliyor summer diyo la diyo gonlun var mı ryanda diyor var ula diyor marissa sonra seth salagı kapıdan geliyor meraba diyor ryan sen hala orda mısın diye havalandırmaya bakınca da marissa summer falan anlıyor ki ryan bunları duymuş sonra bunlar çadır falan kuruyor ama boyle yalancı ateş falan sonra seth summerın çantasında pisa kuleli kart goruyor caktırmadan alıyo bunu bakarken anlıyor ki zach zibidisinden gelmiş bu sonra o sırada summer geliyor bu sinirleniyo baya la diyo ne kurcalıyon cantamı it diyo seth kem kum tabi sona marissayla ryan arasında yakınlasma falan var uyuyolar bunlar cadırda falan fıstık derken kameradan goruyolar bundan yakalıcak polis haberleri yok sora polis geliyo ama kandırıyolar onları kacıyolar alısveris merkezinden sonra bunlar giderken duruyolar yemek yicekler ac bunlar marissayla ryan gidiyo yiyolar sethle summer arabada kalıyo diyo la diyo ne yazıyo orda diyo aklım kaldı diyo tamam ula diyo summer da gosteriyo ki ayıpcı bisey yokmus sonra bunlar da iki uc opusup ryanlan marissanın yanına gidiyolar takım toplandı falan filan ayagı oluyor sonra bitti.
Sosyal ağlarda paylaş

moku cıktı dizinin artık izlemiyorum dilim varmıyo işte o kötü kızlara geri döndüler kötü o kızlar kaka e :D amaaaan ryanın yerinde olsam dizideki bütün kızlarla yatardım sırayla :-P
neyse eski 4 lü oldu tadı tuzu kactı dizinin zaten uzayınca hepsi bozuluo maalesef[signature][hline]WackY_, 26 Aralık 2005 21:11 tarihinde demiş ki:
Fistan yanlış anlama ama ben seni hep kız zannederdim:D
Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki:
kızım
Fistan, 26 Aralık 2005 21:23 tarihinde demiş ki:
beni anlayamadı kimse ama ona yanıyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...