OrioN_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 arkadaşlar oncelıkle nıce yıllara bugune kadar burada hep kendı menfatlerımız ıcın konustuk paylastık sımdı sızlerden bır rıcam var 1 kere pre alacagımız parayı yani 6 usd olan rakkamı 5560 yazarak deniz feneri ne bagıslayabılırsınız yılbasında mutlu huzurlu bır gece gecırmak onlarında hakkı dıye dusunuyorum buırkerede onları dusunelım sevgılı arkadaslar kardesler mutlu olmak onalrında hakkı yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler http://www.denizfeneri.org.tr/icerik.asp?icerik=ANASAYFA buradan bılgı alabılırsınız yanlıs anlamayın sızler tabıkıde yardım edıyorsunuzdur etmıyorsunuz dıye yazmadım .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OrioN_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 yorumlarınızı beklıyorum kardesler[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coliseo67 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Bu iyi bir fikir Orion saoL.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Başlığı değiştirdim. İçerik güzel fakat yeri burası değil biliyorsunuz. Ama yine de iyi niyetle taşımıyorum bir yere ve UP[signature][hline]Alterac & Oriole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OrioN_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 sagolasın[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OrioN_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 lütfen birşeyler yazalım ki yukarıda kalsın msj baska arkadaslarımızda okuyabılsın[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OrioN_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 arkadaslar lutfen bırseyler yazın yorum yazın ki diger arklarda okuma fırsatı bulsun yukarıda kalsın forum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 kardeş keşke dediğin olsa. ama ko veya so oynayan insanlar olarak internet cafeye verdiğimiz paralarla bi dernek kursak kaç aç doyururduk. premiumlar cabası bu işin[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 kardes guzel yere deyinmişşsin seni destekliyorum gogo denizfenerii dogru yolu gosterdin iicn saol bugune kadar premium almadım ama deniz fenerine msj atarım seve seve[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:144 k Clan yok dip not: elmoraddan donme org kasdfhaskjfhşasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 up[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 +1[signature][hline]Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. 0smanTheCooL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OrioN_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 +2[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
srares Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 +3[signature][hline]yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 UP[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) bilinc senin izinden gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 up[signature][hline]Ares Mage 62 Level 190k+ np polifonik_osuruk 62 Elemental Lord 193370 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 up[signature][hline]Kurtardım Sayılır xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sentinel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 up[signature][hline]Kıldan sorulara tükürüksüz cevaplar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ^_^[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bunu genelede taşımak lazım ..garbagea flnda taşımak alzım burial veya kakşi yapıverin hmn...[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeSeRGe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 up[signature][hline]name :Peserge/ZaL1m Serwer :ares/olimpia ork :human/org np :19xxx/Yeni actım kasıom lvl :6x / 5x class :Blade Master/hunter Muckss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OrioN_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 +4[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: OrioN_, 24 Aralık 2005 16:55 tarihinde demiş ki: arkadaşlar oncelıkle nıce yıllara bugune kadar burada hep kendı menfatlerımız ıcın konustuk paylastık sımdı sızlerden bır rıcam var 1 kere pre alacagımız parayı yani 6 usd olan rakkamı 5560 yazarak deniz feneri ne bagıslayabılırsınız yılbasında mutlu huzurlu bır gece gecırmak onlarında hakkı dıye dusunuyorum buırkerede onları dusunelım sevgılı arkadaslar kardesler mutlu olmak onalrında hakkı yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler http://www.denizfeneri.org.tr/icerik.asp?icerik=ANASAYFA buradan bılgı alabılırsınız yanlıs anlamayın sızler tabıkıde yardım edıyorsunuzdur etmıyorsunuz dıye yazmadım . Sana katılıyorum ve kardeşim msj atıcam[signature][hline]Nick:SOLDIER_TR Server:Ares Nation:El Morad Job:Rogue Level:5x Clan:ChosenS NP:100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 (-_-)[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: PiCaLLo_TR, 24 Aralık 2005 21:45 tarihinde demiş ki: (-_-) .)[signature][hline]Nick:SOLDIER_TR Server:Ares Nation:El Morad Job:Rogue Level:5x Clan:ChosenS NP:100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 sanırım kontörlü hatlar dahil deil keşke faturalı hattım olsaydı :([signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:ConquerorS Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar