tryagain Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 abiler ve kardeslerim bana yardım ederseniz sevinirim benim 61 lvl kurus rogue charım wardı sifre degistirdim ama sifresi geri gelmedi bir yardım edermisiniz acabana ederseniz sevinirim neolur bir yardım edin bana iyi gunler :((((((([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SweET_BoYy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 merhaba kardeş [email protected] ekle konusalım anlatayım sana[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elense Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 karşılık konuşmanızda bırbırınıze şifrelerınızı sdakın vermeyın[signature][hline]Name: :::SeXyTheONE::: Class: PRİEST (COK IYI OYNARIM ALEM BANA HASTADIR) Nation: Karus Lvl:61 Np: SOLEMEM Clan: :KeOpS: Server: Cypher bu yenı car 6. bu prıde aldım banlanırsa şifre gıderse ben kotu soverım bu oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: SweET_BoYy, 29 Aralık 2005 10:51 tarihinde demiş ki: merhaba kardeş [email protected] ekle konusalım anlatayım sana yanlis anlama ama forum da ilk msg in.. umarim gerçekten yardim etmek için msn ini istiyosundur cocugun..[signature][hline]Nick : CuteButPsycho Job : BladeMaster lvl : 6x np : xx.xxx Server :cypher Clan : DehSheT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaladze Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 abilerim ablalarımm.. güllerr 1 milyonnn[signature][hline]Bana bir Iron Belt verenin, kırg yıl kölesi olurum. Server Ares Name Freisan Lvl 62 %15 rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: SweET_BoYy, 29 Aralık 2005 10:51 tarihinde demiş ki: merhaba kardeş [email protected] ekle konusalım anlatayım sana neden msn de anlatıcaksın da burda anlatmıyorsun gizli saklımı var burası ney veya niye kayıt oldun Bilgi paylaşım platforum u burda yardımcı olmucaksan ne işin var..[signature][hline]LVL 62%35 human rogue itemsiz 28 Gb satlık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar