Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

New Patch

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gelsin gelsin.. belki 2-3 saat kosp un version u cikmazda biras np kasariz..[signature][hline]Nick : CuteButPsycho
Job : BladeMaster
lvl : 6x
np : xx.xxx
Server :cypher
Clan : DehSheT
Mesaj tarihi:
şu fpsyi berbat eden christimas görüntüleri kalkar inşallah ... makine fena kasıyor bu kardan adamlar yüzünden :D[signature][hline]Nick : _TiKiTo_
Nation : Karus
Server : Diez
Level : 63
Clan : Dream
Np : 7x.xxx

deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo
Mesaj tarihi:
madem ole hergun bi patch eklesinler .. hatta hergunde yetmez akşam olmadan kosp ta yenilenio.. şöle 4-5 saatte bir yenilensin.. ancak..[signature][hline]Nick : CuteButPsycho
Mesaj tarihi:
o zımbırtılar kalkmasın güzel oluyor :D fişek felan atıyoz[signature][hline]Nick : _TiKiTo_

deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo
Mesaj tarihi:
ehe şuna bak yeni patch gelio ama hiçkimse kosp tan tamamen kurtulunabilceğini aklinin köşesinden bile geçirmio.. oyunun bi parçasi oldu lanet program ! :S[signature][hline]Nick : CuteButPsycho
Mesaj tarihi:
said:
Informer, 29 Aralık 2005 08:54 tarihinde demiş ki:
ben 5 dk önce onların hepsinden 9999 tane aldım :D

orkunn agaaa banada plz ben almadım bişi yeni uyandım ztn :D[signature][hline]Ares
Mage
Level 62
200k+ nps
Owned_By
Polifonik_Osuruk
Mesaj tarihi:
infoooo abi biz kesemiyoz yaw :D:D:D az gel yardıma ölmüyo hayvan mındar oldu xD[signature][hline]Nick : _TiKiTo_

Mesaj tarihi:
Yeni patchin adresi bu da ftp de gördüm. İnanmayan dosyanın içine girip tüm patchleri görebilir.

ftp://69.26.175.250/knight/upgrade/patch1312.zip[signature][hline]Server: Diez x 3
LvL: 56 / 56 / 53
Race: Mage / Rogue / Priest
Mesaj tarihi:
Az önce oyuna bağlanabildim antarese doru light feet atarak gittim tam o sırada GigaBuff da ordaymış tabi 4-5 judgement attı bitirdi işi sordum glacier blast çıkmış tebrik ettim ve hemen ardından server kapandı yine :D Ha bu arada en son kardan adamlar ve santa claus duruyodu.[signature][hline]Server: Diez x 3
LvL: 56 / 56 / 53
Race: Mage / Rogue / Priest

[Bu mesaj Reocker tarafından 29 Aralık 2005 09:29 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Reocker tarafından 29 Aralık 2005 09:30 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...