Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yarın Akşam Önemli Maç Var!!!!

VinsanitY

Öne çıkan mesajlar

said:
sostizm, 25 Aralık 2005 00:13 tarihinde demiş ki:
Hiç belli olmaz, favorisi yok o maçın.

ÇOK keyifli geçeceği dışında hiçbirşey öngörülemez bu tip maçlarda

Sostizm'e sonuna kadar katılıyorum.Ama Kobe de fazla dayanamayabilir yani.Neyse izleyelim görelim.

Saat 22:00'da bi de NTV'de izleyin artık yani.[signature][hline]YaŞaSıN NbA
yAşAsIn vİnSaNiTy...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
can, 25 Aralık 2005 14:36 tarihinde demiş ki:
lakers alirsa olurum ya
spurs le miami ye oynadim 4 kat verio
lakers almasin luttfeeen kobe :)

Yok korkma alamaz.Çünkü; mesela Minnesota maçı.Bir tek Kobe iyi oynadı ama, olmadı Garnett ve arkadaşları kazandı.Hele de Szczerbiak o maçta coşmuştu.Çok güzeldi maç ya.Neyse anladınız herhalde.Şimdi sadece Garnett gibi tek oyuncuya karşı değil.O'Neal ve Wade'e karşı.Pek fazla şansı yoq aslında ama hiç belli olmaz.[signature][hline]YaŞaSıN NbA
yAşAsIn vİnSaNiTy...
Sosyal ağlarda paylaş

Maçın genel ozetı şu ;

Maça 2 takımda cok ıyı baslıyor.Miami de Shaq ı ıcerde durduramıyor Kwayne Brown.Dığer taraftada Kobe yı Wade savunuyor,ama kobe bu ıste dınlemez wade fln :) ,16 sayı atıyor ilk perıyotta maca cok ıyı baslıyor anlayacagınız ,Wade ın ustunden stop jump shot fln.Wade ın 2 tane harıka smac basıyor fast breakten.(Felaket bır savunma boyle fast break yenmez adam bomboş yaw)
Kobe 2.perıyota kenarda baslıyor 4 dk. dınlenıyor.Tahmın edıcegınız uzere Lakers sı...yor :) 16 sayıya cıkıyor fark.Kobe gırıyor oyuna atııkca atıyor farkı kapatıyor tek basına.ilk yarı bole kafa kafaya tamamlanıyor.
2.yarıda Kobe kaldıgı yerden devam edıyor.Shaq ve Wade faul problemıne gırıyor.Payton takımı sırtlıyor tek basına resmen zaten amcı da 21 sayı ıle mı ne tamamlıyor.Yaw adam Mıhm ın ustunden elını kolunu sallaya sallaya turnıke atıyor Mıhm de seyredıyor.lakersın pota altı savunması ıçler acısı.Bu skeıldede 3. perıyot bıtıyor.Durum yıne berabere gıbı bı sey.
Son perıyota 33 sayı ıle gıren Kobe macı 37 sayı ıle tamamlıyor.Wade ıle Shaq ta oyuna gırıyor.Shaq a top ınıyor son perıyotta genel olarak.Ve akabınde faul,paso kacırıyor zaten :) fark bı ara 8 9 sayıya fln cıkıyor.Deveab George 2 tane 3 luk atıyor fark 2 sayıya fln ınıyor.Sonta taktık faul fln fark 3 sayıya cıkıyor 10 sanıye kala.Ama bu sefer kacırıyor maalesef Kobe ve macı kaybedıyoruz :([signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

Oleyyyyyy...Miami yendi.Gerçekten beklediğim şekilde geçti maç.Çok zevkliydi.Bu maç bu sezon Miami'nin en çok fast break yaptığı maçtı herhalde.Ve bu fast breakler sonucunda 2 tane muhteşem smaç izledik(Tabi ki Wade'den).Bu arada Kobe ilk kez kendi adını da taşıyan Air Zoom Kobe I'i de bu maçta giydi.Ve Air Zoom Kobe I, bugün Amerika'da 100 mağazada 2000 tane satışa çıkarıldı.

gO mİaMi Go[signature][hline]YaŞaSıN NbA
yAşAsIn vİnSaNiTy...
Sosyal ağlarda paylaş

yenı ayakkabıları cok hosuma gıtmedı nedense sarı renk fln yakışmamış kanımca :P[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

Payton fosili konuşa konuşa Lakers defansını oyundan usandırdı ve attığı 21 sayıyla takımını galibiyete taşıdı..21 sayı büyük bir rakam değil ama bir adamın attığı bütün sayılar mı kritik olur..Ha Kobe'yi tutabildimi hayır =][signature][hline]D'akmor
so 80's

Remember yesterday..
Walking hand in hand
Love letters in the sand..
I remember you
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw paytonun attıgı sayılara dıkat edın yuzde 80 i iceri drive yaw kendınden 25 cm kısa bır oyuncuya nasıl blok koyamıor bu mıhm okuzu anlamıyorum.Insanda bıraz kabılıyet olur be kardesım hadı onu da gectım nba de oynuyorsun bıraz etrafına bak mıllet ne yapıyo bıraz tuyo kap bu kadar kalas olunmaz delı ettı benı dun aksam macta yaw[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
Onlar dediler:

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

adam bide inanılmaz şut yüzdesiyle oynadı 9-11idi galiba.
boşuna gary payton değil adam.

adam kobeyi ansıl tutsun ama... payton kobenin babası yaşında doğal tutamaması[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Adam artık savunması ıle değil çenesi ile durduruyor :P[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
Onlar dediler:

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

efsana zaten konusmaları payton'un maçta nasi ezio karşı takımı belli değil. en ateşli oyuncuyu bile oyundar soğutur o konusarak :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

şom ağızlı nolcak :P[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
Onlar dediler:

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

Ukala bi de tipi cak cak sakız çiğniyo,oturtucan ağzının ortasına bi tane savunma yapıoyurm bahanesiyle...
Neyse...
Jason Williams'dan çok şey bekliyordum bu maç çünkü Wade'in iptal olacağı belliydi Kobe karşısında ...ilk çeyrek de iyi oynadı 12 sayı falan da buldu ama Memphis'de ki performansını bir türlü yakalayamıyor J.Williams..[signature][hline]D'akmor
so 80's

Remember yesterday..
Walking hand in hand
I remember you
Sosyal ağlarda paylaş

dimi yaa tam agızının ortasına tamer karadağlı vuruşu yapıcaksın elının alt tarafı ıle :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
Onlar dediler:

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanlar tutturmuş bir Spurs kral,spurs en büyük olayı,zihinler değişecek bundan sonra..Zaten Detroit 15 sayı farkla geçerek SAS'ı şu an için ligin en büyüğü olduğunu gösterdi... Duncan, Big Ben'in aldığı topam 21 rebound'ı çok güzel izledi..Zaten batı'da lider bana göre Dallas olacak bir galibiyet aldılarmı 21-6 oluyo 2 takımda ve Dallas'ın yükselişi Stackhouse'un da dönüşüyle devam eder..(Kobe faciasını saymayın :) )[signature][hline]D'akmor
so 80's

Remember yesterday..
Walking hand in hand
I remember you
Sosyal ağlarda paylaş

dallas ın aldıgı 6 yenılgının 2 sı lakers tan ole aklıma geldı soylıyım dedım :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
Onlar dediler:

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Finrod, 26 Aralık 2005 13:58 tarihinde demiş ki:
Yaw paytonun attıgı sayılara dıkat edın yuzde 80 i iceri drive yaw kendınden 25 cm kısa bır oyuncuya nasıl blok koyamıor bu mıhm okuzu anlamıyorum.Insanda bıraz kabılıyet olur be kardesım hadı onu da gectım nba de oynuyorsun bıraz etrafına bak mıllet ne yapıyo bıraz tuyo kap bu kadar kalas olunmaz delı ettı benı dun aksam macta yaw

Hehehehe...İşte Yao,Mihm gibi öküzleri NBA'e alırlarsa böyle olur.Payton'a baktım, adam elini kolunu sallaya sallaya çooook rahat bir şekilde bırakıyordu turnikeleri.Orda zaten koptum gülmekten.Adam drive yapıyo atıyo.Hiç karışan yoq.

Kobe'nin ayakkabılara gelince, aslında güzel ayakkabı.Sarı-Lacivert de onların takım rengi.Ama eğer Kobe başka bir takıma giderse, renkleri hala Sarı-Lacivert mi kalır onu bilemem.[signature][hline]YaŞaSıN NbA
yAşAsIn vİnSaNiTy...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...