Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

(Affınıza sığınarak) : SWG creditlerini par karsılıgı satıyorum.

Levent

Öne çıkan mesajlar

Bazı arkadaslara oyun icinde , durumumu anlattım biliyorlar , önumde 2 secenek vardı ya oyunu acc em ile birlikte satıcaktım yada Creditleri .. Bende Credit satmaya karar verdim maddi durumumu durzeltebilmek icin www.ebay.com a girip baktim acık arttırmada 500k credit genelde 100-150$ arasi alıcı buluyor , orda sell yapabilmek icin ama para odemek zorunda oldugumdan yapamadim bunun icin burda almak isteyen Istanbul icinde oturan arkadaslar olursa seve seve konusuruz anlasırız.Kafamdaki fiyat 100k credit icin 15$ lutfen kimse kişisel satasmaya gitmesin kimse cevaplarinda zira credit satamassam zaten oyunu satmak zorunda kalıcam! zaten ingame dede paypal dan credit satilir diye ilan verdim arik bi alıcı bulucam umarım.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Master Architect & Novice Weaponsmith '
Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 )
Sosyal ağlarda paylaş

Gayet guzel bir fiyat ebay e gore ucte bir oraninda da ucuz hatta . Sikici gorevler ile para kazanmak için vakit kaybetmeyin, bir an once 100k sahibi olup en baba silahlari armorları evleri alin derim ben. Ayrica bu konunun sataşilacak veya dalga gecilecek bir durumu yok. Alabilecek arkadaşlar hiç dusunmeyin .. Arkadaşimiza yardimci olalim Eclipse in hatta SWG nin yegane Turk architect inin yikilmasina izin vermeyelim...
Sosyal ağlarda paylaş

Bence sataşmaya girenler saçmalamış olur böyle bir fırsat ( alacaklar için diyorum ) çok zor bulunur hele ki oyuna yeni başlamış olanlar hazır para ile daha rahat ilerleme kaydederler durumunun bir an önce düzelmesi dileğiyle ...[hline]BeLaLıYıM !
Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit
DO NOT UNDERESTIMATE THE FORCES OF THE DARK SIDE !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-coLdwind-, 22 August 2003 20:20 tarihinde demiş ki:
Enaxa creditleri sattığın zaman haber verirsin kitleriz topici. Daha sonradan isteyen olmasın sattığın halde..[hline]

coldwind enaxanın creditlerin bitceğini sanıyosan yanılıyosun,adam sabancı mod on oyunda :)[hline][b]Eclipse:
Eive Ikeste
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...