Gargi_amca Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Arkadaşlar şimdi bi voltran daha vardı. ama bu aslanlı voltran yada arabalı voltran değil. Belkide adı Voltran değildi yanlış hatırlıyorum. Bu robot yekpare idi böyle parçalara ayrılmıyodu. Bide bunun yardımcı robotları vardı G1 ve G2 diye bunlardan biri pembe idi hatun kullanıyodu, diğeri maviydi erkek kullanıyodu. Bikere bi bölümde G5 diye yeni bi robot yapmışlardıda bu kötülerin eline geçince bizimkiler kendi yaptıkları G5'i yok etmek zorunda kalmışlardı. Neydi bunun Çizgi filmin adı? Voltran mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 laserion.[signature][hline]Ben başörtüsü takıyorum. ve başörtüsü ile paticik forumlarına giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Eğer bir erkek, bir hatun, bir de sincap varsa, Lazerion =) Malesef kimse sublamıyor onu henüz...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gargi_amca Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 tesekurler arkadaşlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar