malik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 gittiğimde sinema full dolu ve organize işlere giderken 2 baba ve küçük çocuk,ben ve benim arkadaşın gittiği film. animasyon filmi.berbat bi film.uyuyamadım bile filmde sıkıntıdan gitmeyin. bi de bi yerde öpmek için öpüo birini ördek.işte o da kankisi:) yok bi şey yani filmde.[signature][hline]freeeeeeeeeeeeeeeedom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 kim kimi opuyor? Ben anlamadim... Kanki manki ne oluyor yahu[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ördek ona yardımcı olan kızı öpüorda onu diorum:) çok çekici oldunu sölemişmiydim dio ve de *!muck*[signature][hline]freeeeeeeeeeeeeeeedom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: malik, 28 Aralık 2005 23:29 tarihinde demiş ki: ördek ona yardımcı olan kızı öpüorda onu diorum:) çok çekici oldunu sölemişmiydim dio ve de *!muck* muahhahaha 3dk dır aralıksız gülüyorum[signature][hline]Voic3 Wendigo, 10 Aralık 2005 tarihinde newdonis'e demiş ki: birsey biliyorsan soyle alim desinler bilmiyorsan sus adam desinler... newdonis, 10 Aralık 2005 tarihinde Wendigo'ya cevap olarak demiş ki: Çelik Ayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 iyi bari.. bende dedim cocuk filminde ensest iliski var.[signature][hline]2 yillik Turkiye ozlemi... ve en az bir bu kadar daha ulkesinden irak zor bu hayat be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ama gitmeyin yani:)[signature][hline]freeeeeeeeeeeeeeeedom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bu arada filmin adi chicken little degil mi?[signature][hline]2 yillik Turkiye ozlemi... ve en az bir bu kadar daha ulkesinden irak zor bu hayat be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 oha öpüyosa giderim lan sexsexsex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=164682[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar