Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ya biri bana şu photoshop u nerden indiririm nasıl kullanırım ayrıntılı bir şekilde anlatırmı gerçekten çok lazım lütfen ara demeyin ! :([signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:6x debiliriz diebilirmiyiz :s Class:warrior clan:unuttum :D Np:1 k cük Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: KOSP SuX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Kenjuro Photoshop öyle forumda 2-3 mesajda anlatılamaz... Ben %1'ini biliyorum örneğin, onu bile anlatamam ve anlatma kabiliyetim olmadığından değil. Çook geniş bir yelpazesi var photoshop'un. Bir şeyle kısıtlarsan "tutorial"ı, daha rahat anlatılır sanırsam. (Örn. Kız arkadaşımdan ayrıldım, Eşşek vücuduna kafasını yama yapıcam gibi...)[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 saol yinede indirebileceğim bi adres varmı ?[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:6x debiliriz diebilirmiyiz :s Class:warrior clan:unuttum :D Np:1 k cük Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: KOSP SuX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Ehue Bi kaç site linki vereyim, işine yarar umarım;12 Tabii elindeki versiyonun, Photoshop 7 olduğunu varsayarak gönderdim bu "tutorial"ları...[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 emule'den indirebilirsin Photoshop'u. Burada illegal link vermek yasak ayrıca.[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 @Shakkil; eMule'de illegal bir oluşum, sonuçta dosya paylaşıyorsun :) Ayrıca benim verdiğim linkler tutorial, yani "Nasıl öğrenilir?" linkleri :)[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar