_stratavorious_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 agalar :D bu tos ne yaw bilen ver mı? her gece bir kaç kişi TOS denen olay yüzünden banlanıyor.nedir merak ettim.[signature][hline]nick:stratavorious(paladin) nation:dönme :) clan:justice level:68 np:up up up :P server:ares durum:go go go 70 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 terms of service..[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 saol aga :D[signature][hline]nick:stratavorious(paladin) nation:dönme :) clan:justice level:68 np:up up up :P server:ares durum:go go go 70 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: tosun_pasa, 26 Aralık 2005 00:42 tarihinde demiş ki: terms of service.. o_O[signature][hline]name : Let'sGoBaby lvl : 6x Server : Dies Np : 44.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: _stratavorious_, 26 Aralık 2005 00:40 tarihinde demiş ki: agalar :D bu tos ne yaw bilen ver mı? her gece bir kaç kişi TOS denen olay yüzünden banlanıyor.nedir merak ettim. dur aga ben sana anlatayım bu TOS herhalde senin opelin arkasından çıkandan :D :P[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infi_p Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 tos iste kosp ak:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar