KingMadboy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 arkadaşlar dün char ımı test realme kopyaladım gereken clienti felan indirdim kurdum update yaptı fakat giremiyorum şifre yanlış diyor farklı bi şifre ilemi girecem ne yapcam anlamadım anlayan biri yardımcı olursa sevinirim[signature][hline]İllidan - us The Hun Opalis - NE Rogue " A.B.D görünmeyecek kadar ince çelik tel üretmiş japonya ya yollamış bakın demiş bu bizim teknolojimiz varmı iyisi demiş. Japonlar teli delip geri yolamış " -kızdırmayın japonyaya yollarım sizi- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 şifren normal server daki şifre yannış yazıo olmayasın sakın[signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ayrıca test server ları kapandı çoktan açılmıcak bidaki peç e kadar sanırm[signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 yakın zamanda şifre deiştirdiysen bir önceki şifreni dene[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ay agzına saglık eski şifrem oldu cok saol :)[signature][hline]İllidan - us The Hun Opalis - NE Rogue " A.B.D görünmeyecek kadar ince çelik tel üretmiş japonya ya yollamış bakın demiş bu bizim teknolojimiz varmı iyisi demiş. Japonlar teli delip geri yolamış " -kızdırmayın japonyaya yollarım sizi- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar