arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 İlk çıktığında pek sevmemiştim (huyumdur ilk dinleyişte nerdeyse hiçbirşeyi beğenmem) Bütün gün aklımdaydı eve geldim şu an sadece bunu dinliyorum ne güzel şarkıymış :) Matrix soundtrackten bir şarkı, tavsiye edilir[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 bir şarkıyı fazla dinlersin sonra ondan canın sıkılır ama sonra onu yeniden dinlemek istersin. mesele bu:-p[hline]Bakın, nota dediğiniz konu müzik notası değildir. Bunların bir ağırlığı vardır. Aklınıza esince nota verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 hayır öyle değil, klibini görmüştüm birkaç kere onun dışında hiç dinlememiştim dreaming of zion awake sleeping awake dreaming of zion awake can't stop sleeping awake do u see what i see ? can u hear what i hear ? do u feel like i feel ? can't stop sleeping awakee süper ehe[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Dreaming of Zion awake Sleeping awake Dreaming of Zion awake Can't stop sleeping awake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 p o d nin açılımı da payable on death sanırım[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı regulus, 21 August 2003 19:34 tarihinde demiş ki: Anne cocugundan 21 yas büyük. 6 yil sonra anne cocugunundan 5 kat daha yasli olacak. Baba şu an nerede? Cevap: Annenin Yasi = Cocugun Yasi + 21 / Annenin Yasi + 6 = 5*(Cocugun Yasi + 6) Bu iki denklem cözülürse Cocugun Yasi -3/4 cikiyor. -3/4 eksi dokuz ay demek. Cocuk eksi dokuz aylik ise baba su anda anneyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 evet aynen öyle[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Dreaming of Zion awake Sleeping awake Dreaming of Zion awake Can't stop sleeping awake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar