RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ipod nanoma linux yüklemeye çalışırken nanonun değil bilgisayarın D partritionunu sildim o dosyaları geri almak için bi yolum yok mu :([signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 up :([signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 sistem geri yükleme programlar>donatılar>sistem araçları bilgisayarını geçmiş bir tarihe döndürüyosun.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 restore almamışım ki :([signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 geri yükleme noktaları olması lazım otomatik olarak xp bazı günleri belirler. en yakın tarihe geri al işte. olması lazım mutlaka. yoksa da şansına küs. başka çaresi yok.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bilgisayarında fazla işlem yapma o hdd de filerecovery programları var.. belki onlar kurtarır dicem ama partition olarak gözükmeyen bi yeri nası yapar onu bilmeicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 google dan partition recovery diye aratırsan tonla sonuç geliyor. onları incele teker teker. eğer paralı programı gözüne kestirirsen emule den bakıver. ama naparsan yap yeni partition oluşturma. şöyle bişi buldum ama nedir ne değildir işe yarar mı canını yakar mı bilemiyorum; (programı indirmedim bile sadece buldum o kadar yani.) http://www.majorgeeks.com/Active_Partition_Recovery_d1017.html[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! [Bu mesaj Rahan tarafından 27 Aralık 2005 22:42 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Rahan tarafından 27 Aralık 2005 22:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 rahan çok teşekkür ederim ya hiç aklıma gelmedi partition recovery diye aratmak of ne tırstım :) Teşekkürler...[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ee becerebildin mi?[signature][hline] ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar