Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PARTY hakkında bilgisi olanlar lütfen yardım !!

special77

Öne çıkan mesajlar

bazen party kuruyorum arkadaşımı kasıyorum falan. Bazen de yine kurduğumda benim öldürdüğüm ona onun öldürdüğü bana gelmiyor. Bunun tam olarak ayarlaması var mı? Bi de ortak para item falan ayarlaması var mı? Hangi durumlarda neye bağlı olarak(level falan) exp paylaşımı oluyor/olmuyor ?

Şimdiden teşekkürler

Hayatta Her Zaman Bir Tek Ben Varım Yanımda
Sosyal ağlarda paylaş

special bende bilmiyordum ilk baslarda adamlar bana set tusuna basmami soyluyolar ama set tusu bende gorunmuyor benden kaynaklaniyo da olabilir ama bende yok sadece altta sıkışmış iki button var sadece isim yazmiyor seninde oyle oluyor olabilir biri genis biri dar button...
Herkeze iyi oyunlar...:)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
quatim, 28 Aralık 2005 22:00 tarihinde demiş ki:
special bende bilmiyordum ilk baslarda adamlar bana set tusuna basmami soyluyolar ama set tusu bende gorunmuyor benden kaynaklaniyo da olabilir ama bende yok sadece altta sıkışmış iki button var sadece isim yazmiyor seninde oyle oluyor olabilir biri genis biri dar button...
Herkeze iyi oyunlar...:)

valla ben ilk okuduğumda 'S' tuşu sandım tamam denerim dedim ama sonra baktım ki set yazmış. Böyle yanlış okuduğumu söyleyip ya bu set tuşu ne diye soracaktım ama pek sinir bozucu olur diye sormadım (ama şu an sormuş oldum)
Dikkatli bi bakacağım yarın inşallah girersem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...