special77 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bazen party kuruyorum arkadaşımı kasıyorum falan. Bazen de yine kurduğumda benim öldürdüğüm ona onun öldürdüğü bana gelmiyor. Bunun tam olarak ayarlaması var mı? Bi de ortak para item falan ayarlaması var mı? Hangi durumlarda neye bağlı olarak(level falan) exp paylaşımı oluyor/olmuyor ? Şimdiden teşekkürler Hayatta Her Zaman Bir Tek Ben Varım Yanımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 paty kurmadan önce P harfine basıp partiyi ex paylaşımı yada item paylaşımı olarak ayarlaman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
special77 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: blackforest, 28 Aralık 2005 21:19 tarihinde demiş ki: paty kurmadan önce P harfine basıp partiyi ex paylaşımı yada item paylaşımı olarak ayarlaman lazım tamam da onu arkadaşla denedik item/exp falan bişeler vardı tıklanmıyor ve party kurulduktan sonra da ayarlanmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_hades Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 party ekranını açıp orada set tuşuna basıp ayarlıyabilirsin. istediğini tıkla daha sonra arkadşını invite et[signature][hline]Nick:Shela2 LvL:28 Job:Thief lvl2 Class:Bow-Lightning Server:Troy Guild:iSTANBUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_hades Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 party in yokken ayarlıyabilirsin ancak[signature][hline]Nick:Shela2 LvL:28 Job:Thief lvl2 Class:Bow-Lightning Server:Troy Guild:iSTANBUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
special77 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: lord_hades, 28 Aralık 2005 21:21 tarihinde demiş ki: party ekranını açıp orada set tuşuna basıp ayarlıyabilirsin. istediğini tıkla daha sonra arkadşını invite et hımm. Hiç böyle bişe denememiştim oyun gelirse bi denerim. sağol şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_hades Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 zatan bir tek böyle yapabilirsin hadi kolay gelsin :D[signature][hline]Nick:Shela2 LvL:28 Job:Thief lvl2 Class:Bow-Lightning Server:Troy Guild:iSTANBUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
special77 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: lord_hades, 28 Aralık 2005 21:24 tarihinde demiş ki: zatan bir tek böyle yapabilirsin hadi kolay gelsin :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatim Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 special bende bilmiyordum ilk baslarda adamlar bana set tusuna basmami soyluyolar ama set tusu bende gorunmuyor benden kaynaklaniyo da olabilir ama bende yok sadece altta sıkışmış iki button var sadece isim yazmiyor seninde oyle oluyor olabilir biri genis biri dar button... Herkeze iyi oyunlar...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 party güzel birşeydir. severim partileri.[signature][hline]Clan: FiRe LV: 3x Server : Aege Spear Master Alayına isyan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
special77 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: quatim, 28 Aralık 2005 22:00 tarihinde demiş ki: special bende bilmiyordum ilk baslarda adamlar bana set tusuna basmami soyluyolar ama set tusu bende gorunmuyor benden kaynaklaniyo da olabilir ama bende yok sadece altta sıkışmış iki button var sadece isim yazmiyor seninde oyle oluyor olabilir biri genis biri dar button... Herkeze iyi oyunlar...:) valla ben ilk okuduğumda 'S' tuşu sandım tamam denerim dedim ama sonra baktım ki set yazmış. Böyle yanlış okuduğumu söyleyip ya bu set tuşu ne diye soracaktım ama pek sinir bozucu olur diye sormadım (ama şu an sormuş oldum) Dikkatli bi bakacağım yarın inşallah girersem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar