the-one Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 oyuna gırebılıyorum fakat sıteye gıremıyorum işi aslı şifre sıfırladım gizli sorumu falan yazdım herseyı doldurdum ondan sonra yeni olusturdugum şifre ile ne oyuna girebildim nede siteye acyip tıstım dedım gıttı char sonra forget pas.. dan tekrar bı şifre istedım geldı fakat oyuna gırıp siteye girememek tuhaf deılmı şindi korkudan sıfırlayamıyorum bi çözümü varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 eski şifrelerinden birini dene :/[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the-one Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 dostum su an oyuna gırebılıyom fakat site o şifreyi kabul etmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ehehe aynısı bendede var takmıyorum klasık KE diyorum :D site işim yok uğraşmıyorum o yuzden :pp[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanarya_3 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 yeni ıd acarken secret key soruomuydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 AGA BABA VALLA BİLMİOM BİZİM Bİ ARKADA OLMUŞTU İTEMLERİ ÇALINMIŞ GİTMİŞ BİLMİOM AMA BEN ONU Bİ BULRSAM YAPACAGIMI BİLİYOM EDEE HÖDÖÖ güzel gözüküomu böle?[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar