Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amulet of the darkmoon

ForgottenRealms

Öne çıkan mesajlar

Herkeze sevgilerimi sunarak sorumu sormak istiyorum.Başlıktada belirttiğim gibi bu necklace warrior için çok kullanışlı bir item lakin ben bu quest veren adamı mulgore da bulamıyorum birinin dediğine göre her ayın başında çıkıyormuş ordan storm wind ın ordaki küçük kasabayamı ne yola çıkıyormuş,ayrıca bu questi yapmış arkadaşlardan bunun için istenen ticket olayı ile ilgili bilgi almak istiyorum mesela yanılmıyorsam bilmem kaç lether getirirsen 40 ticket diyor,bunun daha çok çeşitli kombinasyonları varmı ben alchemist karakterim ondan skinnig gibi avantajlı değilim deri konusunda bu konuda bana yardımlarınızı bekliyorum şimdidden birdaha teşekkürler saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ay da birkere Thunder Bluff''ta asansörlerin karşısında kuruluyor. Ticket istediği şeylerin hepsi benim bildiğim kadarıyla öldürdüğünüz yaratıklardan çıkıyor. Skininge gereksiniminiz yok yani. Gerekli bilgiyi www.thottbot.com tan alabilirsiniz. Ek olarak yanlış hatırlıyor olabilirim ama bilet için aliancetan ve horde'dan istediği itemlar farklı. Buna iyi bakın.[signature][hline]Sargas >> lvl58 Shaman >> Burning Legion
Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall
Sosyal ağlarda paylaş

proffesion itemlari(thorium widget,densing stone gibi...) ve moblardan dusen trash itemlari kabul edior,ve bu trash itemlar ve profession itemlar karsiligi belirli ticketlar aliorsunuz,reputationiniz arttikca bazi trash item ve pro itemlari veremiorsunuz...ondan sadece en yuksek levellari goturmeye calisin hem daha cok ticket hem garanti....
ornek:glowing scorpid blood,evil bat eyes....gibi
1200 ticket gotururseniz o amulet i alacaksiniz ve 1200 ticket icinde yaklasik olarak 8x glowing scorpid blood:20 ticket :480 glowing scorpid blood getirmeniz lazim,dier bir deyisle pro itemlardan gidersenizde rahat bir 300 goldu gozden cikarin derim...(trashlerin dusme orani % 10 felan )

Neutral olduklari icin ister mulgore da isterde goldenshire da turn in yada item alma islemini yapabilirsiniz.Ben mulgore dan almistim NE rogue olmama ragmen.
Sosyal ağlarda paylaş

moblardan dusen itemleri goturerek ticket almaya heveslenmeyin. cunku hem moblarin sayisi az hemde uzun zaman araliklari ile cikiyorlar.
onun yerine paran varsa engineer ol.

ben mesela alchemist ve herb. idim. herb`in kasilmasi kolay oldugu icin onu silip eng. ogrendim. ogrenmen yeterli questi alabilmen icin. daha sonra parayi bastirip gerekli sayida thorium widget`i sagladim. ticket`i verip trinketi aldim. en sonudna eng`i silip herb`i yeniden ogrendim :)[signature][hline]Server: Burning Legion

LvL 60 Nightelf Rogue
Guild: Invadoria

http://wow.allakhazam.com/profile.html?162005
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...