Zegna Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 sly ionix kullan hemen isiniyo :)[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
johndoe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 dün ikinci sezonun ilk bölümünü izledim. çok ilginç şeyler olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 gelmis gecmis en basarili dizi diye aniliyor simdiden, ki katilmamak elde degil benim acimdan. hele ki dizi hakkindaki teorileri okudukca ve gozden kacan seyleri tekrar izlerken gordukce insan dehsete kapiliyor. dehsetler icindeyim. goksu orda misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 katılmamak elde deil zaidrala,duygularımın tercumanı dusuncelerimin aydınlatıcısı olmus ak. burdayım eet jnms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 yaz o zaman 4.815 162.342 google earth'te arat biraz zoom out yap. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 çok kayıplarda hissediorum kendimi lan, sorular denizinde kaybolmus gibiyim.adacığımızda bu galiba deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 off çok merak ediyorum bu diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 rekor seyler oluyor gene dizide :) 1 aylik aradan sora tekrar basladi 2 hafta once yada 3 eheh super! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 hiaaa diye bagararak abaniyorum torrentle. yuzde 50 si bitti ilk sezonun. bundan once rome ve smallville i bitirdim ikiside hosuma gitti lost onlardada oteyse ne ala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ikisini 4 e katlar 3 le carpar lost. 1 numara lost 2 numara Prison Break prison break tede kafayi yersiniz :) 2.sezonu beklioruz prison break te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 persembe gelsede 2 13 ü izlesek pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 oh yeeee :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 apollo ile alakali alti yildiz takimi: cygnus: swan (kugu) (hadi arastirmayin, bizim ekibin buldugu hatch'in ismi) sagitta: arrow (ok) (kuyruk tarafindakilerin sigindigi hatch'daki dharma logosu) corvus: crow (karga) crater: goblet (kadeh) ophiuchus: serpent handler (yilan terbiyecisi) (kopekbaliginin kuyrugundaki?) orion: hunter (avci) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 yoha neden 2 haftada 1 yayınlamaya basladılar?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 oha lan bu diziye nasi bu kadar msj atilmis neyse simdi sorcagim spoiler sorusuna cevap verirseniz pek bi bahtiyar olurum sezon 4e geldim simdi de, eski sezonlari bayagi once seyrettigimden unutmusum bu linusun adamlarina ne oluyor, hepsi oluyor mu linus nasi bizimkilerin eline dusuyor? locke'a ne oluyor da gruptan ayriliyor yalniz yalniz dolasmaya basliyor? buyuk edit:spo diye quote yapmisim iyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Tutmadı pek bu dizi, beğenmedik biz Paticik halkı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 michael jackson [şarkıcı] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 bursa'dan haber var jack ölmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 olm soruya cevap vermicekseniz cevap bulabliecegim bi yer soyliyin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Tutmadı bu dizi pek bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 onu anladim. dunyada da tutmamis zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 hiroz daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 tamam lostpedia'dan buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FYODOR Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 steve'le scott vardı. hep karıştırıyorlardı bunun ikisini. steve'e scott, scott'a steve diyorlardı. Steve Ethan tarafından öldürüldüğünde bile halen Scott diyorlardı adama. adamı gömerken bile adını yanlış söylemişti Hurley. yazık lan. özlemişim bu diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar