The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Beyler yeni bir site acmistim, Lakin sitedeki tum yazilarimda baya buyuk imla hatalari yaptim,Hadi degistiriyim diyorum da Bu microsoft word de turkce yi secince niye hic bir sey yazmiyo, Yani demek istedigim, Turkcede boyle bir sozcuk olmasada hic altini fln cizmiyor, Sonra bir ara baktim biraz kurcaladim, Turkce yazim ve imla ya bakan belge sanirim yokmus., Anlatmasi bile ayri bir zordu biliyorum ama umarim ne demek istedigimi anladiniz. Bu arada sitenin adresi su www.neverendinglegends.tr.cx Bu site acilincada Opened but with erorrs diyor. Nie dir aceb yardim ediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 wordle site yapmaya kalkarsan öyle olur tabi sen aç notepad'ini aslan gibi yaz kodunu[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı nukbasliklikiz, 31 January 2003 19:28 tarihinde demiş ki: bana goril koyar yalarım bye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar