Penguen Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Arkadaşlar dowloand etim launcherden bşilerde yüklendi ama direcX 9,0 need silkroad 9,0 dio ne yapmalıyım oyunu Buradan indirdim sizce hatamı yaptım nerden indirmeliyim[signature][hline]Güle güle Knight merhaba SilkRoad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Kendi sitesindeki clienti çek bence, directX 9.0 yüklemen lazım. Ekran kartın ve anakartının driverlarini güncellersen daha sağlıklı birşekilde oynayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Çok saol sence ne olayım hangi server ben ilk defa oynayacaım nolur yardım et en azından sence oytunda en iyi ne onu söle çok makbule geçersin :D bide skilleri fln nası vereceğimi sölersen sana minnettar olurum[signature][hline]Güle güle Knight merhaba SilkRoad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Böyle yardım isteyin canımı yiyin! :) Arkadaşım kendini en rahat nasıl hissedeceksen o silahi ve skilli kullan. Benim sana önerim, önce kendi istediğin charı yarat ve oyuna başla. Etrafını gözle kim nasıl vurur, ne kadar vurur, hızlı mı yavaş mı? vs... bunları takip et. Sonra yeni bir char aç ve gönül rahatlığıyla devam et oyununa. Skilleri vermek için "S" tuşuna basıyorsun skill penceresi geliyor ekrana. Weapon silah için, Force güç(büyü) için. Yaratık kestikçe "Skill Experience" kazanacaksın bunları da dağıtacaksın. Forumu biraz okuduktan sonra oyuna başla bence. Biraz bilgi edinmiş olursun.[signature][hline] ~~Xtara~~ Level: 40+ Weapon Class: Bow Force Class: Ice (Light+Fire) Armor Class: Protector Guild: Paticik Server: Aege Ahanda Resmim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 sen nesen bende o olcam :D sen nesin :D bu ara çooooookkk saol[signature][hline]Güle güle Knight merhaba SilkRoad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 İmza![signature][hline] ~~Xtara~~ Level: 40+ Weapon Class: Bow Force Class: Ice (Light+Fire) Armor Class: Protector Guild: Paticik Server: Aege Ahanda Resmim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ben clienti çektim oyunu kurmak için tıkladığımda "message string error " diye bir hata verdi. ne olabilir _ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 yokmu yardım edecek olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Yeniden çekmen gerekecek :([signature][hline] ~~Xtara~~ Level: 42 Weapon Class: Bow Force Class: Ice (Light+Fire) Armor Class: Protector Guild: Paticik Server: Aege Ahanda Resmim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bu sorunun aynısı başına gelen birisi çekmiş yeniden ama gene aynı hatayı vermiş. ya adsl kotalı zaten silkroad ya da başka oyun indircektim limite kıyamıyodum gittim indirdim başıma da bu geldi.bir kez de sorun çıkmadan oyun oynayabileyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Netten dosya çekerken bazen veri kayıpları oluyor ve kayıplar yüzünden hata veriyor. Yapacak birşey yok, git bir kafeye oradan çek cd ye yazdır evinde yükle yada bir arkadaşına indirt ondan al.[signature][hline] ~~Xtara~~ Level: 42 Weapon Class: Bow Force Class: Ice (Light+Fire) Armor Class: Protector Guild: Paticik Server: Aege Ahanda Resmim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar