cemshit Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 non premiumlar giremiyor şuan çok sinir oldum. bunun nezaman açılacağını bilen var mı?[signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 girseler de oynayamıyorlar grrr!!![signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Neden paralı olunca Allah belalarını versin. Server hakları adamların ellerinde istedikleri gibi yaparlar. Bedeva olunca iyi ama bu kadar oynadığınız oyuna para vermeye kalkınca Allah belalarını versin. Nasıl iş bu?[signature][hline]Server: Diez Nick: Holydexteriyus Clan: Tormentors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Dexteriyus, 23 Aralık 2005 16:00 tarihinde demiş ki: Neden paralı olunca Allah belalarını versin. Server hakları adamların ellerinde istedikleri gibi yaparlar. Bedeva olunca iyi ama bu kadar oynadığınız oyuna para vermeye kalkınca Allah belalarını versin. Nasıl iş bu? bu adamların reklamdan kazandığı meblaları bi bilsen...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Para kazanma isteğinin sınırı var mıdır? Ne kadar kazanırsan bir o kadar fazla istersin. Bu hep böyledir. Adamlar belli bir oynayıc sayısını yakaladıktan ve her ne olursa olursa olsun bu oyundan vazgeçmediklerini gödükten sonra madem bağımlı oldunuz şimdi sıra para ödemekte dediler. Çok sık kullanılan bir pazarlama taktiğidir. Adamlar iş yapıyorlar. Bu oyun onlar için sadece oyun değil. İş ve adamlar işlerinden nasıl para kazanacaklarını ii biliyorlar.[signature][hline]Server: Diez Nick: Holydexteriyus Clan: Tormentors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Sitelerinde her yere Free 2 Play yazmasını biliyolar ama.[signature][hline]Toplum Diye bir şey yok , Varsa da ilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 k2 bu ne apcagı blinmes işin ucunda para war nede olsa........[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Dexteriyus, 23 Aralık 2005 16:05 tarihinde demiş ki: Para kazanma isteğinin sınırı var mıdır? Ne kadar kazanırsan bir o kadar fazla istersin. Bu hep böyledir. Adamlar belli bir oynayıc sayısını yakaladıktan ve her ne olursa olursa olsun bu oyundan vazgeçmediklerini gödükten sonra madem bağımlı oldunuz şimdi sıra para ödemekte dediler. Çok sık kullanılan bir pazarlama taktiğidir. Adamlar iş yapıyorlar. Bu oyun onlar için sadece oyun değil. İş ve adamlar işlerinden nasıl para kazanacaklarını ii biliyorlar. işmi yapıyolar. ilginç ne için çalışıolar acaba Edit char yapıp onları satmakmı yaptıkları iş? ben bu K2 Network yetkililerine 7 aydır bela okuyorum. Oyuna değil o adamlara.[signature][hline]Toplum Diye bir şey yok , Varsa da ilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Bu oyunu oynamak Zevk meselesidir..Zevkler içinde para verilir.. Kimseyi zorla oynatmıyolar... Oyunun Paralı olması ,oyundaki çoğu şeyleri düzelteciğinisanıyorum..[signature][hline]Ares Forever PaTrioT ( Kimin Zoruna Gidiyorsa ) 62 62.000 Ya Yok Olursun yada Efsane ( Titans ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 lan parasız başka var mı sinir etme beni göster oyniyim mk.[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Diyorum ya admların taktikleri bu. Birde gelip buraya bela okuyacağınıza, hakaretler edeceğinize oynamayın bu oyunu. Ben oynamaktan zevk alıyorum ve oynuyorum. Ancak sorun yok değil bir sürü. Buna rağmen ben bu oyunu oynamaktan zevk alıyorum. Beğenmezsen oynamazsın. (Bu da ya sev ya terk et gibi oldu) :D[signature][hline]Server: Diez Nick: Holydexteriyus Clan: Tormentors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 abicim devasa rpg olup da başka bedava oyun var mı? göstersene bana bi tane ya!!!![signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 @Bleed, Sözlerine dikkat et ! @Dexteriyus, ben burda bu oyundan nefret ediyorum oyuna lanet okuyorum demedim. Emin ol bu oyunda senden daha çok zevk alıyorum. Benim lanet okumam üstteki mesajımdaki gibi K2 yetkililerine Bu oyun artık bende bağımlılık falan yapıo değil son 2 aydır doğru düzgün girmedim oynamadım. Umarım anlatabilmişimdir.[signature][hline]Toplum Diye bir şey yok , Varsa da ilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Versin..[signature][hline]Ares Forever PaTrioT ( Kimin Zoruna Gidiyorsa ) 62 62.000 Ya Yok Olursun yada Efsane ( Titans ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Nebuch, 23 Aralık 2005 16:06 tarihinde demiş ki: heheeh lan ben knight gibi sikten bi online oyuna para vercem ha. pazarlama tekniklerine sokim onların hehehehheç para vermemen böyle dingonun ahırı tavırlarına girmenimi sağlıyor?[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 işte asıl durum: k2 nin bunu yapma amacı öncelikle milleti oyuna bağımlı ettiler şimdide ya para ver yada oyunu dooru dürüzt oynayamazsın diyolar. biraz sonra da oyun tamamen paralı olcak millet ben neden ko oyniim ki??? para vercem madem dooru dürüst bişi oynarım gider wow oynarım dicek ve bu oyun da bisüre sonra göçme noktasına gelcek. sonra bu adamlar bunu ya gene beleş yapcak yada bu işi bırakcaklar. yani k2 zarar etcek gibin geliyo bu işin sonunda[signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvari2 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Ben bu oyunu adam akıllı oynamak istiyorum ama son gunlerde Admin nasıl para kazanacağını sasırdı bence bilmiyorum bana katılıyormusunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 merak etme bu kadar delisi varken bu oyunun ve zate belirli bir sayıya gelmişse bu oyun full time %80 online olan bir user a sahipse bu oyun göçmez[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bu oyuncuların yarısından çoğu free user. bunu da hatırlatırım[signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ya oyuna giremioz nasıl prem alcaz ozman çok ilginç :D bir diğer ilginç gelen ise sitede hayla free 2 play yazio :)[signature][hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 oyunu gerçekten oynayan ve sürekli cz yapan biri için full itemi olan bi user öpe öpe o premuım alır yane[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 aslında orda 1/3 free 2 play yazmaları lazım[signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bu oyuna paraverilmezz kurus para harcamadım hayvan gibide zevk yaptımm herşey para deildirr kabiliyet meselesii[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:166 k Clan justice KARAKTER SATILIKTIR ARTIK BIRAKIYORUM İLGİLENENLER [email protected] sorabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARAFAT_ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Bu K.O yu oynayanlar sadece herkezin oynadıgı birbirine tavsiye ettigi icin oynanan oyun bu oyunu oynayanların cogu baska online oyunu gormemis adamlar bende oyle basladım lvl 61 yaptım ondan sonra ogrendim.. herkezi silkroada beklerim hic bir oyundan bu kadar zevk almadım K.O gibi kosp makro hilecilerin kazandıgı bir oyun degildir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar